Smiley a doborât două recorduri în industria muzicală. Una dintre melodiile artistului ocupă locul 1 în Topul celor mai difuzate piese

Smiley a doborât două recorduri în industria muzicală. Una dintre melodiile artistului ocupă locul 1 în Topul celor mai difuzate piese Sursa: Mediaforest

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din România. Piesele sale sunt ascultate de mii de oameni, drept dovadă el este singurul artist care are opt melodii în topu-ul 100 al celor mai ascultate piese.

Smiley este unul dintre cei mai ascultați artiști din România. El ocupă primul loc în clasamentul celor mai difuzate piese la radiourile din România în anul 2022 cu melodia „Scumpă foc”, pe care o cântă în colaborare cu Juno. Prezentatorul de la „Românii au talent” a mai atins și un alt record. El este singurul artist din România care are opt piese în clasamentul celor 100 cele mai difuzate piese ale anului 2022.

Piesa „Scumpă foc” este o co-producție a caselor de discuri HaHaHa Production și Cat Music. Melodia a fost difuzată de 5.412 ori la radiourile din țară și a strâns aproximativ cinci milioane și jumătate de ascultători. Adelina Pestrițu este personajul principal din videoclipul melodiei. „Muzica este o poveste care nu se termină niciodată. Se naște atunci când o compui, prinde contur atunci când o înregistrezi și-i adaugi versuri și imagini și se împlinește continuu atunci când este ascultată, fredonată, căutată și difuzată”, a spus Smiley.

Iubitul Ginei Pistol le-a mulțumit tuturor persoanelor care i-au ascultat muzica, dar și industriei media care i-a distribuit melodiile. „Există atât de mulți artiști români mari, atâtea piese bune, atâtea povești de viață transmise prin muzică, atâtea suflete de alinat și stări de celebrat prin piese, încât nu pot să spun decât că am cea mai frumoasă meserie din lume și cei mai tari colegi!”, a mai spus artistul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce piese ale lui Smiley mai sunt prezente în top 100

Piesa lui Smiley în colaborare cu Juno este prezentă și în top 100 piese de succes al anului 2022. Fondatorul HaHaHa Production mai are încă șapte piese prezente în acest clasament. El este singurul artist care a însumat atâtea prezențe în acest top. Este vorba de piese pe care Smiley le-a interpretat alături de alți artiști sau singur, precum: „Purtat de vânt”, „Nu mai există dup-aia”, „Mai mult de-o viață”, „Rita”, cântată alături de Connect-R, „Doar vina ta”, alături de Andra, , „Fii tot ce poți”, împreună cu Șatra B.E.N.Z.

În acest clasament este prezentă și o melodie lansată în urmă cu 15 ani, „În lipsa mea”, melodie interpreatată alături de Uzzi. „2023 se aude deja atât de bine, încât abia aștept să-l ascultăm împreună cu toții, indiferent în ce colț de lume am fi.”, a mai declarat Smiley care este nerăbdător să lanseze toate proiectele muzicale pe care le-a început în 2023, potrivit Mediaforest.