Shakira și Pique au pus capăt războiului conjugal. Armistițiu de dragul băieților

Shakira și Pique au pus capăt războiului conjugal. Armistițiu de dragul băieților Shakira și Pique.Sursa foto: Dreamstime

Cântăreața Shakira și fostul ei soț, Gerard Pique, par să fi ajuns la o înțelegere să nu se mai certe în public. Cei doi s-au despărțit în urmă cu un an și două luni, după ce fostul jucător de fotbal a început o relație cu o fostă angajată, Clara Chia Marti. De atunci, Shakira își atacă soțul și pe actuala iubită a acestuia, folosindu-se de talentul muzical.

Cântăreața columbiană Shakira (46 de ani) pare că a ajuns la un acord cu fostul soț, Gerard Pique (36 de ani), după despărțirea din urmă cu 14 luni. Cei doi au decis să pună capăt războiului și să nu se mai atace în spațiul public. Gerard Pique și-a înșelat soția cu o fostă angajată, Clara Chia Marti (24 de ani), care de atunci a rămas iubita sa.

Focoasa columbiancă nu a reușit să depășească foarte ușor momentul, iar de la divorț s-a răzbunat pe fostul jucător de fotbal și pe iubita acestuia ori de câte ori a avut ocazia. Ea s-a folosit de talentul muzical, lansând piesă după piesă, în care își înțepa fostul soț.

De câtva timp, aceste atacuri par să fi încetat, lucru ce ar confirma speculațiile cu privire la un acord la care ar fi ajuns cei doi. De menționat că Shakira și Gerard Pique au fost împreună 12 ani și au împreună doi băieți Sasha și Milan, în vârstă de 8, respectiv 10 ani.

Ne puteți urmări și pe Google News
Shakira a pus capat razboiului cu Pique

Shakira si fostul soț, GErard Pique au pus capăt războiului conjugal. Sursa foto: Dreamstime

Shakira și Gerard Pique au ajuns la un acord

De altfel, presa din Spania susține că cei doi foști au ajuns la o înțelegere ca să nu se mai atace în public tocmai de dragul celor doi băieți. Shakira și Pique au ajuns la concluzia că aceștia nu trebuie să sufere din cauza greșelilor părinților.

În plus, mai spun jurnaliștii spanioli, ei și-au promis că nu se vor mai certa în legătură cu timpul pe care urmează să-l petreacă, separate, cu cei doi băieți.

Dacă va dori să petreacă mai multă vreme cu fiii săi, Pique va trebui să închirieze un apartament în Miami. Cei doi copii locuiesc în acest oraș, alături de mama lor și le-ar veni greu să facă naveta între Statele Unite și Spania.

Shakira s-a stabilit într-un apartament de lux

Shakira s-a stabilit cu băieții la Miami, unde artista deține o proprietate impresionantă, a cărei valoare este estimată la aproximativ 16 milioane de euro. Cei trei nu au putut să locuiască aici deoarece vila era invadată de termite, așa cum au anunțat jurnaliștii de la Marca.

Drept urmare până când se va face dezinsecția, Shakira și-a luat copiii și a închiriat o altă locuință de lux din Fisher Island, o zonă exclusivistă, aflată pe largul coastei.

Ei vor reveni după ce firma de dezinsecție pe care au angajat-o va reuși să elimine insectele