Senatoarea Șoșoacă e la mare preț. Guraliva senatoare a fost implicată recent în rezolvarea situației minerilor din Valea Jiului alături de europarlamentarul PNȚCD Cristian Terhes, ocazie cu care mai multe voci au declarat ca aceasta s-ar putea înscrie în PNȚCD.

Până la acestă oră, Diana Șoșoacă nu a comentat informația. De când a rămas fără cont de Facebook, senatoarea pare să fi intrat într-un con de umbră. Fapt ce a lăsat loc multor speculații, scrie Antena3.

Diana Șoșoacă este un personaj relativ nou în politica Dâmbovițeană. Ea a intrat în Parlament că senator din partea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), în urmă alegerilor din 6 decembrie 2020. În luna februarie a fost exclusă din AUR, ea invocând motive financiare. Ceilalți membrii au susținut însă că Șoșoacă nu a avut un comportament corespunzător strategiei partidului nici în parlament, nici în spațiul public

Senatoarea Șoșoacă e la mare preț. Cine este Diana Șoșoacă

Diana Iovanovici-Șoșoacă, este senator de Iași. Ea a reușit performanța de a deveni, în foarte scurt timp, o vedetă a Internetului, după ce s-a remarcat prin aparițiile sale în clipuri video în care a militat împotriva măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19.

Diana Șoșoacă este avocată și provine dintr-o familie cu renume. Mama ei, Alice-Florescu-Bleotu, este un medic ginecolog foarte apreciat, cu un doctorat în științe medicale la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

Ea este la a treia căsătorie și are un băiat în vârstă de 19 ani și o față de 8 ani. Anterior a declarat că nu s-a înțeles cu foștii soți deoarece este „insuportabilă și autoritară”. Actual soț este chimist și a lucrat la Combinatul Oltchim, din Râmnicu Vâlcea, timp de 18 ani.

Senatoarea este o luptătoare împotriva purtării măștii. Ea a refuzat să se testeze pentru COVID-19 chiar și înainte de consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis. A spus că „respinge categoric să se facă teste pe ea”.