Selecţionerul naţionalei de fotbal a României, Mirel Rădoi, primeşte veşti bune din Arabia Saudită. Accidentat în partida de săptămâna trecută, cu Al-Ittihad, atacantul Alexandru Mitriţă nu va sta pe tuşă decât trei sau patru săptămâni şi va putea fi apt pentru meciurile de debut ale tricolorilor din preliminariile Mondialului din 2022.

Internaţionalul în vârstă de 26 de ani nu a rezistat decât optsprezece minute pe teren, în ultima etapă a campionatului din Regat, acuzând dureri puternice în zona genunchiului. Deşi a fost suspect de ruptură de ligamente, Mitriţă răsuflă uşurat după verdictul primit de la medici. „Testul RMN efectuat de jucătorul lui Al-Ahli a arătat o entorsă severă la genunchi, şi nu o ruptură a ligamentelor. Pentru Mitriţă va urma un program special de tratament şi o perioadă de recuperare de trei – patru săptămâni” anunţă jurnaliştii de la goal.com.

Fostul oltean va absenta în următoarele trei runde

Împrumutat la Al-Ahli de la clubul american New York City, fostul craiovean va rata doar trei jocuri pentru trupa din oraşul cu o populaţie de aproape patru milioane de locuitori, Jeddah. „Mitriţă va începe zilele viitoare programul de tratament. Înainte de a reveni la antrenamentele echipei, acesta va fi supus unor teste fizice. Este posibil ca jucătorul român să rateze următoarele trei confruntări din campionat” mai scrie site-ul goal.com.

Macedonia de Nord, primul adversar al României din 2021

Tricolorii vor disputa primele meciuri din 2021 la sfârşitul lunii viitoare. Vlad Chiricheş şi ceilalţi coechipieri ai săi vor primi, în data de 25 martie, vizita, pe stadionul ploieştean „Ilie Oană”, a Macedoniei de Nord, iar peste alte trei zile se vor duela pe Arena Naţională, cu puternica echipă a Germaniei. Elevii lui Mirel Rădoi vor încheia această triplă din martie cu o deplasare în capitala Armeniei, Erevan.