Evenimentul Zilei > Actualitate > Scarface de Timișoara. Șeful piețelor l-a amenințat în stil mafiot pe primarul Fritz
Scarface de Timișoara. Șeful piețelor l-a amenințat în stil mafiot pe primarul Fritz

Scarface de Timișoara. Șeful piețelor l-a amenințat în stil mafiot pe primarul Fritz

După ce primarul Dominic Fritz i-a cerut demisia, șeful piețelor din Timișoara l-a înjurat și amenințat în stil mafiot pe edil. Ionuț Nasleu este cunoscut ca apropiat al uneia dintre grupările interlope care face legea în orașul de pe Bega.

Șeful piețelor l-a amenințat pe primarul Fritz! Scandaluri se țin lanț la Timișoara. După ce a făcut o serie de dezvăluiri despre liderii clanurilor interlope din oraș, jurnalistul Dragoș Boța a povestit duminică la Antena 3 despre conflictul dintre primarul Dominic Fritz și directorul de la Piețe S.A, Ionuț Nasleu.

Ionuț Nasleu este un apropiat al lui Nicolae Robu și al grupării interlope Boncu

Ionuț Nasleu este un apropiat al fostului edil Nicolae Robu, dar și un apropiat al grupării interlope Boncu. „A fost un incendiu, iar asta s-a întâmplat chiar în perioada în care Ioan Nasleu, omul de încredere al lui Nicolae Robu, dar și prietenul de chefuri al interlopilor din gruparea Boncu, este plecat în concediu tocmai în America, unde se laudă că a câștigat la cazino”, a explicat jurnalistul bănățean. Legea clanurilor interlope este activă în orașul de pe Bega, consideră jurnalistul.

„A fost un incendiu, iar pompierii au stabilit că este vorba de o suprasolicitare a rețelei electrice. În sectorul de flori, toți cei care stau acolo, inclusiv peste noapte, și-au adus aeroterme și tot ce au putut. Nu există nicio sursă de căldură în piață”.

Dominic Fritz a primit o serie de amenințări în stil interlop

„Astăzi, Dominic Fritz a revenit cu un nou anunț spunând că a fost sunat de acest individ extrem de dubios și toxic pentru ceea ce înseamnă Timișoara și a primit o serie de amenințări din partea acestuia. Surse apropiate primarului mi-au spus că au fost și mesaje de tip interlop cu amenințări voalate”,  a mai spus jurnalistul Dragoș Boța de la Pressalert.ro, la Antena 3.

Ionuț Nasleu a reacționat sâmbătă seară, într-o primă fază. Acesta a mers pe cartea intimidării, cu o postare pe Facebook în care spunea despre austriacul Dominic Fritz că „este un prost”.

Societatea de Piețe S.A a avut pierderi de 2.5 milioane de lei în 2020

Pompierii au reușit să stingă incendiul, care a distrus mare parte din sectorul de flori a Pieții 700. Sâmbătă primarul Dominic Fritz a cerut demiterea lui Nasleu. Societatea de piețe, care în 2018 era pe profit, a avut pierderi numai anul trecut de 2.5 milioane de lei.

Sursă foto: Pressalert.ro