Într-un articol de pe blog său intitulat: "Este prea târziu să protejăm alegerile din 2018. Dar iată cum se poate pregăti SUA pentru 2020 ", a deplâns faptul că SUA nu a luat în serios problema războiului informațiilor, determinând țări precum Iranul să înceapă să adopte tactici rusești. Mai mult, el spune că societatea nu a reușit să se pregătească în mod adecvat împotriva atacurilor cibernetice, iar timp nu mai este până la alegerile din noiembrie.

Și pentru a preveni probleme similare în 2020, el a recomandat ca Congresul să stabilească standarde legale în materie de dezinformare și stabilirea de linii directoare pentru bazele de date ale alegătorilor. "Americanii trebuie să decidă în mod colectiv cât de mult ar trebui să li se permită campaniilor de influență politică să dezvăluie componenţa electoratului, chiar și atunci când aceste campanii sunt conduse pe plan intern și altfel complet legale", a scris el.

Guvernul SUA ar trebui, de asemenea, "să creeze o agenție independentă de securitate cibernetică" ca țări precum Franța și Germania. Și fiecare stat ar trebui să-și asume responsabilitatea, construind echipe de securitate electorală pentru a supraveghea procesele locale, mai spune expertul în securitate.