Dezvăluirea a fost făcută pe Instagram, vedeta urcând o fotografie în care apare cu două bigudiuri mari în cap însoțită de mesajul: „«Andreea 5 minute»! Ăsta e numele meu la Pro TV România”, potrivit cancan.ro.

Postarea i-a amuzat pe mulți dintre apropiații săi, dar mai ales pe susținători, care au făcut numeroase glume pe seama ei. “Bigudesca”, “Bigudiul magic”, “Superbă, mereu la înălțime! Finețe, eleganță, super clasă , mereu la înălțime!”, “Marcă înregistrată” și “Minnie Esca” sunt numai câteva dintre comentariile pe care i le-au lăsat internauții.

Printre comentarii se numără și cel al lui Horia Brenciu în care juratul de la X Factor o întreabă vizibil amuzat câte posturi prinde.

„Ce posturi mai prinzi?”, este replica cântărețului, întrebarea sa fără răspuns fiind apreciată de circa 30 de persoane.

Esca este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot felul de lucruri din viața personală. În urmă cu câțiva ani avea să dezvăluie în propria carte, intitulată „Ce-am făcut când am tăcut” care era porecla din copilărie (Piticot), iar acum a dezvăluit cum o strigă colegii.

Andreea Esca este una dintre cele mai vechi jurnaliste și emblema postului de televiziune Pro TV. Apare pe sticlă de mai bine de 20 de ani, devenind celebră datorită salutului cu care și-a obișnuit telespectatorii încă din 1995 „Bună seara, România. Bună seara, București. PRO TV te salută”.

Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram pe 29 aprilie 2000 la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Ei au devenit părinți de băiat și fată: Aris (n.: 24 iulie 2003) și Alexia Eram (n.: 31 august 2000). Soțul știristei de la Pro TV s-a născut în Statele Unite ale Americii. Mama lui Alexandre Eram este franțuzoaică, iar tatăl său este armen, de profesie arhitect. Soțul Andreei Esca și-a petrecut copilăria la Paris, capitala Franței rămânând orașul lui de suflet. El vizitează foarte des Parisul, împreună cu Andreea Esca și cei doi copii ai lor.