Evenimentul Zilei > Monden > Adevărul despre relația lui Horia Brenciu. Cum este, de fapt, soția sa?!
Adevărul despre relația lui Horia Brenciu. Cum este, de fapt, soția sa?!

Adevărul despre relația lui Horia Brenciu. Cum este, de fapt, soția sa?!

Horia Brenciu a făcut mai multe dezvăluiri intime despre ce fel de relație are, de fapt, cu soția sa, Alice Dumitrescu.

Celebrul cântăreț Horia Brenciu duce o viață de poveste. Căsnicia sa de durată, mai lungă de 14 ani, cu Alice Dumitrescu este unul dintre motivele fericirii sale.

Cei doi au împreună patru copii pe care îi iubesc în mod egal și în cresc cum știu ei mai bine.

În ceea ce o privește pe partenera lui, solistul în vârstă de 48 de ani susține că o admiră extrem de tare: „Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu.

O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea, pentru că acele cursuri menționate mai sus sunt doar începutul…”, a spus Horia Brenciu pentru avantaje.ro.

Pandemia i-a oferit mai mult timp în preajma copiilor, iar ei nu au simțit deloc perioada de izolare: „Copiii noștri au fost „afectați’ de mai multe îmbrățisari, ca de obicei. Cu noi, tot timpul acasă, cu toții am câștigat în dragoste, în amintiri și în sentimente….

Am adus acasă câteva instrumente de la Academia de arte și am cântat și am dansat, până am epuizat toate cântecele din lume. După aceea, am trecut la compoziție… Am jucat fotbal și ping pong, am făcut lecții și proiecte cu Mina, am gătit, am citit, am făcut teatru de păpuși, am plantat roșii, castraveți și ardei, trandafiri și lavandă (asta mai mult Alice cu fetele). Am jucat table și iar am cântat. Pe scurt, a fost o carantină cu cântec”.

Singurul inconvenient a fost că aniversarea de 6 ani a micuțului Toma nu a putut fi una pe măsură, ci destul de liniștită. În schimb, și-au propus ca „2021 să fie cel mai… petrecăreț an din existența noastră”.