Evenimentul Zilei > Monden > Secretul cuceritorului Borcea s-a aflat. Ce spune Pelinel
Secretul cuceritorului Borcea s-a aflat. Ce spune Pelinel

Secretul cuceritorului Borcea s-a aflat. Ce spune Pelinel

Fotomodelul Valentina Pelinel și soțul ei, milionarul Cristi Borcea, formează de mai mulți ani unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă. Ea a fost căsătorită cu Cristian Boureanu, iar naș la cununie le-a fost chiar actualul soț, care la cea vreme era căsătorit cu Alina Vidican – cea pentru care a divorțat de prima soție, Mihaela Borcea.

Încrengăturile din viața amoroasă ale fostului acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, ar putea alcătui un scenariu de film hollywoodian. Poveștile de dragoste pe care le-a trăit în lumina reflectoarelor au fost pline de picanterii.

Pe Valentina Pelinel, Cristi a cununat-o cu politicianul Cristian Boureanu și obișnuiau să-și petreacă vacanțele împreună, iar cuplarea nașului cu fina a fost un șoc pentru ambii soți încornorați: Boureanu și Vidican.

Povestea lor de amor a început astfel cu scandaluri, procese de divorț urâte și negocieri la sânge. Borcea și-a cumpărat atunci liniștea atât de la fosta nevastă, Adina, cât și de la fostul fin, Cristian, spun surse.

Din păcate, imediat după ce s-au liniștit, Borcea a intrat la înschisoare, „la suferință”, așa cum se exprimau fostele și actuala soție, iar divorțul de Vidican s-a pronunțat în timp ce el se afla după gratii.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.