Evenimentul Zilei > Monden > Secretele femeilor din Casa Regală au fost date pe față. Totul are legătură cu băuturile pe care le consumă
Secretele femeilor din Casa Regală au fost date pe față. Totul are legătură cu băuturile pe care le consumă

Secretele femeilor din Casa Regală au fost date pe față. Totul are legătură cu băuturile pe care le consumă

Fie că este vorba despre o ceașcă de ceai sau despre cafea fierbinte, fiecare dintre noi are o băutură preferată pe care o consumă dimineața. Familia Regală nu face excepție de la regulă. Atunci când se află în timpul unor angajamente, membrii Casei Regale britanice apelează mereu la aceleași băuturi. În articolul în cauză vom prezenta băuturile preferate ale femeilor din Familia Regală și ce indică acestea despre personalitatea și stilul lor de viață.

Noutăți din Familia Regală britanică. Potrivit unui psiholog specializat, băuturile preferate ale lui Kate – ducesă de Cambridge, Meghan – ducesă de Sussex, Camilla – ducesă de Cornwall și ale Reginei Elisabeta pot indica multe despre trăsăturile personalității lor.

Băutura pe care o servește Regina Elisabeta în fiecare dimineață

Se crede că Regina Elisabeta, de exemplu, este servită în fiecare dimineață cu o ceașcă tradițională de ceai Earl Grey. Această băutură are asocieri cu personalitățile „de clasă” și „mature”. Un ceai negru cu un gust foarte ușor de recunoscut, Earl Grey este considerat o băutură „foarte britanică”.

Psihologul Darren Stanton a spus că „surse regale au vorbit anterior despre faptul că ceaiul Earl Grey este băutura caldă preferată a reginei”.

„Cercetările psihologice sugerează că persoanele care consumă ceaiul Earl Grey au personalități mature. Opțiunea unei generații mai în vârstă, Earl Grey a căzut în dizgrație în trendul actual al băuturilor calde. Acest simț al tradiției se potrivește, de asemenea, cu caracterul și comportamentul reginei în calitate de șef de stat.

Această aromă specifică este legată de putere și tărie, fiind doar ceai, lapte și apă, mai puțin complexă decât multe cafele, care simbolizează simplitatea, asertivitatea și onestitatea”, a explicat psihologul.

Meghan Markle ascunde o personalitate obsesivă

În loc de cafea, Meghan a vorbit anterior despre dragostea ei pentru sucul verde atunci când are nevoie de un impuls. Ducesa a declarat în urmă cu câțiva ani: „Este ușor să cazi în capcana de a te grăbi să iei o cafea atunci când te lovești de acea cădere de la ora 16:00, dar dacă dimineața amestec niște mere, varză kale, spanac, lămâie și ghimbir în Vitamix-ul meu și îl iau la serviciu, întotdeauna mi se pare că îmi dă un impuls mult mai bun decât un espresso”.

„Oamenii care au tendința de a consuma amestecuri ciudate de sucuri se gândesc în primul rând la sănătatea și bunăstarea lor”, a explicat psihologul Darren despre Meghan Markle. „Și, deși nu se contestă faptul că anumite fructe și legume dintr-un smoothie pot fi benefice, uneori aceste personalități tind să fie mai obsesive decât altele.

Există aproape un element de a părea mai impresionabil în zilele noastre, din cauza trendului sucurilor presate și a unei abordări a vieții de tip „Instagram”.

Cu toate acestea, optarea pentru sucuri în locul băuturilor calde este uneori o opțiune mai sensibilă dacă presupune fructe proaspete și fără aditivi – arătând că persoana respectivă se poate gândi în mod conștient și la mediu și la planetă”, a afirmat specialistul în psihologie.

Ce spune cafeaua preferată a lui Kate Middleton despre caracterul său

Rapoartele au indicat că Kate Middleton a cumpărat în trecut o cafea cu lapte decofeinizată de la un cunoscut retailer de cafea. „Conceptul de cafea decofeinizată indică faptul că o persoană este foarte controlată și conștientă de sine, deoarece consumul prea mare de cafea poate fi o problemă. Deși, prin comandarea unui decafeinizat, aceasta atenuează în mare măsură efectele cofeinei, obținând în același timp un gust similar.

Persoanele care aleg comenzi specifice de cafea cu ajustări subtile ca opțiune sunt, de asemenea, destul de metodice, le place precizia și știu ce vor. Acest lucru ar putea fi un indiciu al asertivității și ascensiunii lui Kate ca membru senior al Familiei Regale.

Dezavantajul băutorilor de latte este că solicitarea lor este considerată destul de fadă.  Acest lucru poate sugera că Kate nu este cea mai aventuroasă, însă, pentru cineva cu un program foarte încărcat și plin de rutine zilnice, aceste alegeri simple și ușor de băut sunt perfecte”, a explicat Darren.

Ducesei Camilla nu îi este teamă să iasă din zona de confort

Se crede că ducesa Camilla este fană a unui cappuccino spumos. „Camilla a fost fotografiată anterior în Italia cu un cappuccino, o băutură care se potrivește cel mai bine perfecționiștilor cărora le place să dețină controlul”, a precizat psihologul.

Specialistul a spus că persoanele care preferă cappuccino au personalități foarte exigente. „Ei pot fi persoane care își asumă riscuri, cărora nu le este teamă să iasă din zona lor de confort.

Cu toate acestea, nu sunt nesăbuiți, ci doar mai aventuroși decât alții. Oamenii ar avea tendința de a avea încredere în ei pentru că, în general, vor rămâne în anumiți parametri.

Se știe că un băutor de cappuccino poate fi ușor obsesiv și prea sensibil atunci când vine vorba de aspecte mai personale ale vieții lor, în care se pot simți judecați, în special în public”, a explicat psihologul Darren Stanton, potrivit The Express.