FCSB ar putea fi pregătită în curând de unul dintre oamenii de fotbal care și-a declarat de-a lungul timpului ura pentru tot ceea ce înseamnă roșu și albastru: Marius Șumudică

Au trecut patru sezoane, iar FCSB tot nu a reușit să ia titlul de campioană. Schimbarea se va face la vicecampioana Ligii I începând cu cel mai important om de banca tehnică. Chiar dacă în runda precedentă elevii săi au dat recital, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK, scor 1-5, Mihai Teja a sperat că Gigi Becali îi va prelungi mandatul. Însă, surpriză! Marius Șumudică, unul dintre fiii preferați ai Giuleștiului, antistelist pur sânge, este tentat să lucreze sub comanda latifundiarului din Pipera, la FCSB. Aflat în prezent la Al Shabab (Arabia Saudită), antrenorul în vârstă de 48 de ani mai are de bifat o singură etapă, după care este așteptat de Becali la negocieri.

Fostul giuleștean, la mâna fanilor FCSB-iști

Șumudică nu s-a ferit niciodată să-și arate simpatia pentru finanțatorul „roș-albaștrilor”, și nici Gigi Becali nu zice pas acestei variante care i-ar putea aduce un nou titlu.

„Marius Șumudică e o variantă! Dar doar dacă-l vor suporterii. Eu nu fac nimic împotriva lor, nu vreau să-i supăr. Nu mă consult cu ei la transferuri, dar îi întreb de antrenor. E vorba de bun simț. Vom vedea. MM Stoica nu-mi zice ce antrenor să aduc, chiar dacă e prietenul meu”, a declarat Becali, pentru gsp.ro. La rândui, Șumudică spunea despre patronal lui FCSB: „Dar mai glumim și îmi zice «Tot cu tine iau campionatul. Tot cu tine o să fac și o să dreg». Îmi doresc să lucrez la echipe puternice, unde se dorește câștigarea campionatului”. Pentru Gigi Becali, venirea lui „Șumi” la FCSB nu ar părea o mutare-șoc, dar va fi una care va răni orgoliul rapidiștilor. Cei trei „câini” declarați antisteliști care au îmbrăcat tricoul roșalbastru nu demult au fost Ciprian Marica, Gabi Tamaș și George Țucudean.

 

Te-ar putea interesa și: