Sebastian Stan, constănțeanul vedetă la Hollywood. Ce avere are actorul

Sebastian Stan, constănțeanul vedetă la Hollywood. Ce avere are actorul Sebastian Stan. Sursa foto Youtube

Sebastian Stan este un constănțean care a ajuns vedetă la Hollywood, după multe castinguri ratate, după cum el a recunoscut. Deși s-a născut în Constanța, s-a mutat cu mama lui în Austria, când era încă un copil. De acolo, la 14 ani, a ajuns la New York, unde a trebuit să învețe o altă limbă străină și să se adapteze unei noi realități.

A urmat cursurile unei școli particulare și a început să joace în diferite roluri la teatrul de la școală.   A fost acceptat la Facultatea de Arte Mason Grace din New jersey. Iar un an l-a petrecut la Londra, la Shakespeare’s Globe Theatre.

Vedetă, după multe castinguri eșuate

Iar primul său contact cu lumea filmului a fost atunci când s-a angajat la un cinematograf și vindea popcorn. Ulterior, actorul s-a angajat la H&M. În cele din urmă a spart gheața și a apărut într-un episod din celebrul serial ”Law & Order”. Însă actorul a precizat că a fost foarte complicat la castinguri. ”Una dintre cele mai importante audiții ale mele a fost la un director de casting în New York, un om uimitor, căruia nu o să-i zic numele.

Am intrat la audiție și stătea la calculator scriind un email. Asistentul era în spatele său. Am salutat, dar, nici măcar nu s-a întors către mine. Și spune "Da, poți să începi!". Citesc cu asistentul, iar directorul nu se întoarce nici măcar o dată! Eram în aceeași încăpere și tot continua să scrie la email, în timp ce eu dădeam proba de audiție. Fără pic de milă. (...)

Ne puteți urmări și pe Google News

Sebastian Stan, Avere de milioane de dolari

Merg la audiții nu ca să primesc neapărat rolul și mai mult ca intru în legătură cu directorul de casting. În speranța că poate măcar o să-și amintească de mine data viitoare”, a povestit actorul. După apariția episodică din serial, pentru Sebastian Stan s-au deschis porțile Hollywod-ului.

A avut și roluri în seriale celebre precum Gossip Girl, dar și în filme. „Black Swan”, „Captain America: The First Avenger”, „The Apparition”, „Gone” sunt doar câteva dintre aceste filme. În acest moment averea actorului este estimată la peste 8 milioane de dolari.