Cum a reușit Sebastian Stan să intre în pielea lui Donald Trump. Filmul a avut premiera la Cannes

Cum a reușit Sebastian Stan să intre în pielea lui Donald Trump. Filmul a avut premiera la Cannes Sebastian Stan. Sursa foto Youtube

Filmul în care Sebastian Stan joacă rolul fostului preşedinte din SUA, Donald Trump, a avut premiera la Cannes. Actorul român a explicat cum a reușit să îl imite pe rivalul lui Joe Biden, dar și care au fost cele mai mari provocări.

Cum a reușit Sebastian Stan să intre în pielea lui Trump

„Ei bine, a fost un fel de proces de imersiune 24 de ore din 24, 7 zile din 7, în care practic, cred că am trăit cu el într-o oarecare măsură - în căști, pe telefon, pe YouTube și peste tot pe unde mergeam și mă plimbam, orice făceam.

Dacă eram în baie, îl ascultam. Așa că nu știu cum altfel să o fac, doar 100%. Și asta am încercat să fac în timpul limitat pe care l-am avut la dispoziție.Și, știți, este un om ca toată lumea. Așa că, cred că toți avem anumite coduri și anumite principii. Depinde doar care sunt acestea. Cred că este relativ pentru toată lumea.”, a mai spus actorul la A3.

Un film despre ascensiunea lui Donald Trump

Filmul dedicat lui Donald Trump este regizat de Ali Abbasi. Pelicula îl prezintă pe fostul președinte în ascensiunea sa către putere. Potrivit sinopsisului filmului, „The Apprentice este o scufundare în adâncurile imperiului american”. Producția în care joacă actorul Sebastian Statn se bazează pe un scenariu scris de Gabe Sherman.

Ne puteți urmări și pe Google News

A intrat în competiție pentru cucerirea trofeului Palme d'Or

Pe lângă Stan, în rolul lui Donald Trump, pelicula îi are în distribuţie şi pe Maria Bakalova, în rolul Ivanei Trump, şi pe Martin Donovan, care îl interpretează pe Fred Trump Sr. Filmul „The Apprentice”, cu Stan în rolul lui Trump, a intrat în competiție pentru cucerirea trofeului Palme d'Or. În competiție mai sunt înscrise și alte pelicule precum „Megalopolis”, regizat de Francis Ford Coppola. În distribuția acestuia din urmă fac parte actorii Adam Driver, Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne şi Shia LaBeouf .