Evenimentul Zilei > Actualitate > Sebastian Colțescu, făcut PRAF după evoluția de la Steaua – Chiajna
Sebastian Colțescu, făcut PRAF după evoluția de la Steaua – Chiajna

Sebastian Colțescu, făcut PRAF după evoluția de la Steaua – Chiajna

Adrian Porumboiu l-a desființat pe Sebastian Colțescu după ce arbitrul craiovean a avut o prestație penibilă la meciul dintre Steaua și Concordia Chiajna, scor 2-2.

Adrian Porumboiu este de părere că Sebastian Colțescu și-a bătut joc de cele două echipe, la meciul disputat pe „Arena Națională”. Fostul patron al echipei FC Vaslui a spus că „centralul” are mari probleme tehnice și a devenit o obișnuință să comită greșeli grave la fiecare joc pe care-l conduce.

„Un arbitraj lamentabil. Colțescu a spurcat ambele echipe. Marele dezavantaj a fost însă în dreptul Stelei, pentru că după ce a acordat un penalty eronat, a distrus echipa. Are mari carențe acest arbitru. Sunt niște faze tipice pe care acest om le-a distrus. Tănase dribla pe stânga, el dădea fault în atac. A avut greșeli în cascadă. Eu îl știu de mult pe omul ăsta. Are mereu o mizerie de arbitraj. Cineva îl tot apără. Multe echipe au fost victimele unui așa zis arbitru. La pupitru e maestrul Deaconu, care a participat de multe ori la nenorociri. E greu de presupus că vor apărea și oameni care vor să ridice fotbalul românesc și arbitrajul”, a spus Porumboiu la sport.ro.