Se redeschide cel mai mare parc de aventură din România. Unde e amplasat și cu ce sunt atrași turiștii

Se redeschide cel mai mare parc de aventură din România. Unde e amplasat și cu ce sunt atrași turiștii Sursa foto: Costel Fotea/ Facebook

După o perioadă de închidere pe durata sezonului rece, cel mai mare parc de aventură din România se pregătește acum să își primească din nou vizitatorii. Pentru iubitorii de adrenalină și nu numai, este o oportunitate de a petrece timp în aer liber și de a se bucura de activități recreative.

Amplasat în centrul Pădurii Gârboavele, la o distanță de doar 15 kilometri de Galați, „Parcul Aventura” va fi redeschis vineri, 26 aprilie.

Iubitorii de adrenalină sunt așteptați în cel mai mare parc de aventură

Cu o suprafață ce depășește opt hectare, acest complex recreativ oferă o diversitate de trasee și activități pentru toți cei pasionați de aventură și frumusețea naturii.

Orarul de funcționare al EscapeLand rămâne neschimbat, de miercuri până duminică, între orele 10.00 și 20.00.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel mai mare parc de aventură va fi deschis și în zilele cu sărbători legale, inclusiv în perioada minivacanței din 1-6 mai.

În cursul anului trecut, în primul său an de activitate, „Parcul Aventura” a înregistrat aproximativ 14.000 de vizitatori.

„Redeschidem cel mai mare parc de aventură din zonă înainte de Sarbătorile Pascale. Astfel, de vineri, 26 aprilie, toţi iubitorii de adrenalină, care vor să aibă parte de experienţe inedite şi de relaxare în aer liber, pot să vină şi să încerce cele 15 trasee de aventură din Pădurea Gârboavele”, a transmisCostel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

parc aventură Galați

Sursa foto: Costel Fotea/ Facebook

Cu ce surprize sunt așteptați vizitatorii

Conform declarațiilor acestuia, echipa lucrează intens la finalizarea ultimelor pregătiri pentru marea redeschidere, dar și la extinderea parcului cu noi atracții pentru cei care vor veni la cel mai mare parc de aventură din România.

Printre acestea se numără un bob suspendat, peste șapte kilometri de piste de biciclete, locuri de joacă, un turn de cățărare și spații de relaxare pentru adulți.

loc de joacă

Sursa foto: Costel Fotea/ Facebook

Pentru a ajunge la parcul de aventură, vizitatorii trebuie să urmeze DN26 până la intersecția cu DN24D, un traseu ce se parcurge în aproximativ zece minute din orașul Galați.