Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene unice in istoria poliției. Aroganta supremă făcută faţă de un polițist
Scene unice in istoria poliției. Aroganta supremă făcută faţă de un polițist

Scene unice in istoria poliției. Aroganta supremă făcută faţă de un polițist

Stuart Cook, în vârstă de 28 de ani, a început să flatuleze în timpul percheziției, după ce a fost arestat pentru posesia de cannabis în Aberdeen, Scoția.

Un șofer s-a aplecat în mod intenționat spre polițist în timpul verificărilor, după ce a fost arestat pentru deținere cannabis, s-a spus în instanță.

Stuart Cook, în vârstă de 28 de ani, a fost arestat la locul incidentului din Aberdeen, Scoția. Instanței i s-a spus că a început să flatuleze aplecându-se intenţionat spre ofițerilor şi a spus: „Cum vă place asta?”

Cook, din Stonehaven, Aberdeenshire, a pledat anterior vinovat pentru deținerea de cannabis. El a pledat vinovat şi pentru că s-a comportat într-un mod abuziv, strigând și urlând agresiv, afișând un limbaj corporal obscen.

Mai mult a pledat, de asemenea, vinovat de faptul că a făcut o remarcă la adresa poliției și a „flatulat intenționat” în direcția ofiţerilor. Avocatul Apărării, Laura Gracie, a declarat că clientul său a fost implicată într-un accident de circulație minor: „Fumase atunci o  porţie de cannabis şi de asta a s-a enervat”, titrează Mirror.