Scene uluitoare în Turnu Măgurele. Amenințări cu arma de pe plafonul unei mașini

Scene uluitoare în Turnu Măgurele. Amenințări cu arma de pe plafonul unei mașini Mașini. Sursa foto: Razvan Valcaneantu

Scene de film s-au petrecut marți pe străzile din Turnu Măgurele, unde un individ urcat pe plafonul unei mașini a îndreptat o armă spre oamenii de pe stradă.

Scene neașteptate în Turnu Măgurele. Amenințări cu arma de pe plafonul unei mașini

Doi jandarmi din Teleorman au observat o mașină circulând prin Turnu Măgurele cu doi bărbați urcați pe plafon, dintre care unul ținea o armă de tip airsoft îndreptată către trecători. Jandarmii au solicitat sprijin și au urmărit mașina, iar ocupanții acesteia au încercat să fugă.

Doi jandarmi aflați în timpul liber, soț și soție, de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Teleorman, au observat marți, în jurul orei 19:00, un autovehicul care circula prin municipiul Turnu Măgurele. Pe plafonul mașinii erau urcați doi bărbați, unul dintre ei având o armă de tip airsoft, pe care o îndrepta către cetățeni.

„Având în vedere pericolul în care se aflau ceilalţi participanţi la trafic, colegii noştri au luat decizia de a nu-i pierde din raza vizuală, au apelat numărul unic de urgenţă 112 pentru a solicita sprijin şi totodată au transmis detalii despre zona unde se deplasează. Când şi-au dat seama că sunt urmăriţi de colegii noştri, cei doi bărbaţi au fugit, dar au fost găsiţi în scurt timp de poliţişti şi conduşi la secţie, în vederea sancţionării conform prevederilor legale în vigoare”, a transmis Jandarmeria Română.

Ne puteți urmări și pe Google News
Barbat arma, Turnu Magurele

Sursă foto: Captură video

Ce au descoperit autoritățile

Poliţia judeţeană Teleorman a anunțat, miercuri, că arma pe care unul dintre cei doi bărbați o avea asupra sa este de jucărie.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat din municipiul Turnu Măgurele cu privire la faptul că un autoturism se deplasează prin oraş având un bărbat pe plafon. În scurt timp, poliţistii au reuşit să identifice şi să scoată din trafic autoturismul, fiind identificaţi cei doi bărbaţi, ocupanţi ai acestuia, totodată stabilindu-se faptul că arma găsită asupra lor era de fapt de jucărie”, a transmis IPJ Teleorman.

Cei doi bărbați au fost amendați contravențional cu 5.500 de lei pentru punerea în pericol a siguranței participanților la trafic, inclusiv a lor, dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice prin strigăte, zgomot și amenințări cu acte de violență.