Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene șocante în București. Polițist doborât cu un singur pumn! VIDEO!
Scene șocante în București. Polițist doborât cu un singur pumn! VIDEO!

Scene șocante în București. Polițist doborât cu un singur pumn! VIDEO!

Scandal în sectorul 4 al Capitalei: un polițist a fost făcut K.O. de un bărbat violent.

După incidentul de duminică noaptea, agresorul a fost internat în spital, la psihiatrie.

Poliția Capitalei a transmis precizări legate de acest caz în care arată:

 

„La data de 04 iulie a.c., în jurul orei 23:00, prin apel 112 s-a reclamat faptul că pe o stradă din sectorul 4, un bărbat lovește autoturismele parcate.

Polițiști din cadrul Secției 26  au depistat persoana în cauză, care lovise doua autoturisme parcate, provocând distrugeri la nivelul ștergătoarelor și oglinzilor.

Întrucât bărbatul a devenit agresiv și  a lovit un polițist, acesta a fost imobilizat și condus la sediul subunității de poliție, unde a fost identificat și ulterior internat într-o unitate spitalicească.

În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”.

Știrea inițială

„Un recidivist sub influența alcoolului, fapt despre care, evident, în momentul interacțiunii polițiștii nu aveau cunoștință și o clipă de neatenție ne demonstrează cât de ușor este să ajungi victimă.

Polițiștii Secției 26 au intervenit azi noapte la un banal apel 112, în care se reclama tulburarea liniștii și ordinii publice, iar la fața locului au găsit un bărbat care nu a avut nicio reținere în a-l lovi pe colegul nostru.

Această scenă ne demonstrează că indiferent de situație, polițiștii nu trebuie să lase garda jos și să subestimeze persoana din fața lor”, scrie pe pagina de Facebook a sindicatului Europol.

 

Polițist făcut K.O.

Un recidivist sub influența alcoolului, fapt despre care, evident, în momentul interacțiunii polițiștii nu aveau cunoștință și o clipă de neatenție ne demonstrează cât de ușor este să ajungi victimă.Polițiștii Secției 26 au intervenit azi noapte la un banal apel 112, în care se reclama tulburarea liniștii și ordinii publice, iar la fața locului au găsit un bărbat care nu a avut nicio reținere în a-l lovi pe colegul nostru. Această scenă ne demonstrează că indiferent de situație, polițiștii nu trebuie să lase garda jos și să subestimeze persoana din fața lor.

Publicată de Sindicatul Europol pe Duminică, 5 iulie 2020

 

Recidiviștii nu se mai tem de nimic! Atacă și violează ziua în amiaza mare! S-a întâmplat la Botoșani!

Un caz dramatic a avut loc în județul Botoșani, unde un bărbat periculos a fost arestat pentru răpire și viol.

Bărbatul este un recidivist periculos și are în cazier fapte cu violență, comise pe teritoriul Italiei și al României. Potrivit polițiștilor de la Inspectoratul de Poliție Botoșani, cel în cauză a fost eliberat mai repede din închisoare, iar acum a sechestrat o femeie pe care, mai apoi, a violat-o cu bestialitate.

Din primele informații se pare că bărbatul a intrat în vorbă cu femeia respectivă, la marginea localității în care aceasta locuia. Certe este că după câteva zile, femeia a reușit să se târască până în sat, legată la mâini și la picioare, unde a cerut ajutorul sătenilor. Femeia le-a povestit polițiștilor că a fost abordată de recidivid care a întrebat-o cum poate ajunge în altă localite, după care a fost lovită și trasă într-un lan de porumb, unde a fost lovită, legată și violată mai multe zile la rând.

Victima a fost internată de urgență la un spital din Botoșani, după ce a suferit răni grave, ca urmare a faptului că s-a târât mai mulți kilometri printr-un lan de porumb, fără hrană și fără apă.

Ancheta a stabilit că autorul acestei fapte este un recidivist de 49 de ani, care a fost dat în urmărire națională și internațională. După ce a comis violul, bărbatul a plecat spre Botoșani, unde sunt indicii că a schimbat o sumă mare de bani, după care s-a urcat la bordul unui autobuz din autogara din oraș.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: