La începutul acestei săptămâni, o întâmplare absolut revoltătoare s-a produs la un loc de joacă din Brașov, în cartierul Astra. O fată a fost bătută crunt de către mai multe fete. Incidentul s-a produs sub ochii ai celorlalți copii.

Martorii evenimentului revoltător nu au intervenit pentru a o salva pe fata care era snopită în bătaie. Din contră, aceștia au filmat întreaga întâmplare, imaginile fiind ulterior postate pe rețelele sociale.

În filmare se poate observa cum una dintre fete o agresează pe victimă, aceasta din urmă fiind ghemuită la pământ. Agresoarea o forțează să îi pupe picioarele, după care începe să o lovească cu bestialitate. După doar câteva zeci de secunde, alte două fete continuă să o lovească pe fata care încearcă să se apere punându-și mâinile în față.

Oamenii legii din Brașov au pornit o anchetă în acest caz

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.” a transmis Comisar de poliție Alina-Maria IVAN, scriu mass media locale.

O elevă din Argeș, bătută în sala de clasă

O elevă dintr-o școală din localitatea Dobrești, județul Argeș, a fost lovită cu bestialitate de un coleg de clasă. Aceasta în vreme ce restul elevilor aplaudau și îl încurajau pe agresor.

Scena violentă s-a petrecut în urmă cu aproximativ două luni. Agresorul este un elev din clasa a VI-a, în vreme ce fata învață în clasa a VII-a. Băiatul a intrat în sala de clasă în care învăța adolescenta și a început să o lovească sub privirile celorlalți copii. În loc să oprească conflictul, aceștia îl încurajau pe agresor să lovească în continuare.