Un bărbat care a fost reţinut după ce şi-a bătut concubina pe stradă, femeia ţinându-şi la acel moment copilul în braţe, a fost pus în libertate în condiţiile în care victima a anunţat că s-a împăcat cu agresorul, a anunţat, marţi seară, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Potrivit Agerpres, agresiunea s-a petrecut luni seară, pe o stradă din zona de nord a municipiului Ploieşti, femeia fiind ulterior dată afară din locuinţă de către concubinul său.

Persoana vătămată, care a fost lovită la faţă, a primit îngrijiri medicale la locul incidentului, însă a refuzat transportul la o unitate medicală.

Împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, iar femeia şi copilul său au fost relocaţi într-un centru de primire în regim de urgenţă, în acest caz fiind informaţi şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova.

În urma cercetărilor, agresorul a fost reţinut, marţi, pentru 24 de ore, însă ulterior dispunerii măsurii, femeia s-a prezentat la sediul subunităţii şi a formulat o cerere prin care a precizat că s-a împăcat cu bărbatul în cauză, astfel că acesta a fost pus în libertate de procurorul supraveghetor.