Evenimentul Zilei > Actualitate > Scarlett Johansson cere custodia fiicei sale Rose, în urma divorțului de Romain Dauriac
Scarlett Johansson cere custodia fiicei sale Rose, în urma divorțului de Romain Dauriac

Scarlett Johansson cere custodia fiicei sale Rose, în urma divorțului de Romain Dauriac

Scarlett Johansson a depus săptămână aceasta la New York actele pentru a divorța de jurnalistul francez Romain Dauriac și a cerut custodia deplină a fiicei lor, scrie Reuters.

Scarlett Johansson, în vârstă de 32 de ani, a înaintat marți divorțul la Curtea Supremă din New York pe motiv că "mariajul este distrus într-un mod ireparabil". Potrivit documentelor tribunalului, actrița a solicitat custodia asupra fiicei sale de 2 ani, Rose.

Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au semnat un acord prenupțial, potrivit documentelor tribunalului, instanța solicitând acum ca acesta să fie pus în aplicare. Într-un comunicat dat publicității miercuri, Dauriac a spus că este un lucru "nefericit" că Johansson a solicitat divorțul la tribunal "și a făcut publice divergențele noastre".

"O implor să retragă acțiunea și să se întoarcă, oricât ar fi de neconfortabil, la masa de negocieri", a spus el.

Actrița din "Lost in Translation" a refuzat să comenteze divorțul. "Ca mamă devotată și persoană particulară conștientă pe deplin că fiica mea va crește într-o bună zi suficient de mult pentru a citi știrile despre ea, vreau doar să spun că nu voi comenta niciodată referitor la destrămarea căsniciei mele", a precizat Johansson într-un comunicat, conform Agepres. 

Înaintarea divorțului are loc după informațiile apărute în presă în ianuarie, potrivit cărora cei doi s-ar fi separat. Un avocat al lui Dauriac a declarat că amândoi trăiesc în prezent la New York, dar nu împreună. Este cea de a doua căsătorie pentru vedeta din "Captain America" Scarlett Johansson, care a mai fost măritată cu actorul din "Deadpool", Ryan Reynolds, între 2008 și 2011.