Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandalul gunoaielor din Sectorul 1. Înregistrare șoc cu Clotilde Armand!
Scandalul gunoaielor din Sectorul 1. Înregistrare șoc cu Clotilde Armand!

Scandalul gunoaielor din Sectorul 1. Înregistrare șoc cu Clotilde Armand!

Fărădelege. O înregistrare de la una dintre „sedintele de lucru“ organizate de Clotilde Armand cu membrii USR si functionarii publici despre gunoi şi rezilierea contractului cu Romprest, a ieșit acum la iveală.

Jurnalistul Victor Ciutacu a prezentat marţi seară, în emisiunea Punctul Culminant de la România TV, o înregistrare audio cu primarul ales al Sectorului 1, şi membri ai USR. Dialogul este atât de sugestiv încât nu mai are nevoie de nici un fel de cometariu.

Dialog halucinant despre eliminarea societății de salubrizare:

– Participant 1 – Durează, durează.
– Participant 2 : Nu e bine nici foarte mult gunoi să lăsăm pe stradă! Necontrolat!
Clotilde Armand: De ce?

– Participant: Că e imaginea noastră! Aia e problema!
– Clotilde Armand: Împingem către…

– Participant 3: Actul Adițional nr. 1 definește ce înseamnă depozit necontrolat, cum se tarifează și cum se plătește. Deci ele sunt toate reglementate în acest contract și în actele adiționale. Dacă nu ne vom uita puțin la ele …

– Clotilde Armand: Ok! Cine se ocupă de asta? Într-o săptămână să veniți cu o soluție [neinteligibil]..
Participant: Dar încă o dată, nu se poate unilateral. Ele vor fi atacate dacă nu …
– Clotilde Armand: Pai nu, dar trebuie să găsim în ce scrie acolo, lucrul unde de fapt e o lipsă […] Dar, până atunci, voi împingeți! Cu rea credință, nu mă interesează.
– Participant: N-ați auzit asta!!

 

Scandalul e departe de a se încheia

Avocatul Poporului anunţă că s-a autosesizat încă din 9 decembrie cu privire la situaţia din Sectorul 1, unde primarul Clotilde Armand a intrat în conflict cu firma care asigură salubrizarea, iar cantităţi însemna de gunoaie au rămas pe străzi.

Romprest, operatorul de salubritate susține că nu există dublă facturare, din contră, există suprafețe care nu sunt prinse în contract, dar care sunt curățate. Ca urmare a acestei situații, Clotide Armand refuză să deconteze sumele facturate de operatorul de salubritate, iar acesta a sistat ridicarea gunoiului de pe rază Sectorului 1.

Primar general, Nicuşor Dan, a declarat, la rândul său că situaţia din Sectorul 1 ar trebui rezolvată urgent, facturile plătite, iar după ce vor dispărea gunoaiele de pe străzi se pot face şi analize cu privire la contracte.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.