După ce a stârnit mari controverse, cu declarațiile făcute săptămâna trecută, și care vizau gestionarea crizei pandemiei de coronavirus, Dan Bittman, solistul trupei Holograf, și-a găsit un partener de gânduri și idei. Mihai Mărgineanu a postat un mesaj pe contul de Facebook în care vorbește despre turma celor care nu acționează fără să-și pună întrebări și acționează ghidați.

„Oameni putini, restul populatie , spunea un regretat actor candva pe la mijlocul anilor 90. Adica, ca sa inteleaga si conformistii anului 2020, sunt mult mai multe oi decat lupi. Si ca sa inteleaga si conformistii mai tari de cap ai anului 2020 , adica sunt foarte multi prosti si prea putini destepti in aceasta lume normala.
Totdeauna, desteptii au trait altfel decat turma , au fost liberi si s-au exprimat liber atunci cand au avut de spus ceva. Oile, in schimb, au inventat politically corect”, a scris cântărețul și actorul Mihai Mărgineanu pe contul de Facebook.
Dan Bittman este un om liber”

El a făcut referire la discursul colegului de breaslă, Dan Bittman, și la atacurile care s-au revărsat asupra sa după afirmațiile făcute săptămâna trecută.

„Dan Bitman este un om liber, destept si vreti nu vreti, unul dintre marii artisti in viata ai poporului asta din care fac parte multe oi senile. Este un om destept, educat , a demonstrat tot ce era de demonstrat pe lumea asta . A fost rand pe rand student, absolvent, rocker si ne-rocker, prezentator de succes, om politic si om de afaceri, tata a trei baieti mari si frumosi si visul erotic al tuturor iubitelor noastre
Atunci cand un om ca Dan Bitman are ceva de spus , orice destept din Romania sau de aiurea, ar trebui sa asculte ca poate invata ceva.
In general, oile nu asculta . Ele doar injura si se enerveaza in fata televizorului !”