SCANDALOS. CE POATE FACE UN PROCUROR pentru permisul nepotului? GEST INCREDIBIL pentru 2015

SCANDALOS. CE POATE FACE UN PROCUROR pentru permisul nepotului? GEST INCREDIBIL pentru 2015

Audiat miercuri la sediul central al DNA într-un caz de corupție, procurorul Ovidiu Toma a ajuns din nou în prim-plan.

Se pare că magistratul ar fi clasat un dosar pentru ca nepotul său să obțină permisul de conducere. Astfel, conform Agerpres, procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman este suspectat că ar fi clasat un dosar pentru ca un nepot al său să obțină permisul de conducere.

Solicitarea de clasare a dosarului ar fi fost făcută de comisarul Dănuț Dobre, nimeni altul decât șeful Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Teleorman.

Ovidiu Toma a dat soluția de clasare a dosarului, iar comisarul a intervenit pe lângă un agent de poliție din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) Teleorman, pentru ca acesta să-l declare admis la proba practică pe nepotul procurorului în luna septembrie a acestui an.

Ne puteți urmări și pe Google News

În această dimineaţă procurorii DNA au efectuat percheziţii în 11 locaţii din judeţul Teleorman, din care trei sunt sediile unor instituții publice, într-un dosar de fapte de corupție comise în 2015. O astfel de grupare care oferea carnete auto fără susținerea examenelor a mai activat între 2006 și 2008 în Argeș. Fabrica de permise false era coordonată, spun procurorii DNA, chiar de către şefi din Poliţia Rutieră. Procurorul Ovidiu Carmen Toma, din cadrul Parchetului Tribunalului Teleorman, este implicat. Biroul procurorului din clădirea unității de parchet a fost percheziționat, la fel cum s-a întâmplat și cu domiciliul acestuia, potrivit unor surse judiciare.

UPDATE. PERCHEZIŢII. DNA a descoperit o "fabrică" de PERMISE FALSE în Teleorman. Sunt vizați procurori și polițiști de la Rutieră. O rețea asemănătoare le-a dat acte false lui Piedone și Vali Vijelie. Manelistul a plătit 15.000 de euro