Evenimentul Zilei > Politica > Scandal violent în Satul de Vacanţă. S-au înjunghiat din cauza geloziei
Scandal violent în Satul de Vacanţă. S-au înjunghiat din cauza geloziei

Scandal violent în Satul de Vacanţă. S-au înjunghiat din cauza geloziei

Un tânăr este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa după o bătaie între două găşti care petreceau la o terasă din Satul de vacanţă. Poliţia îl caută şi acum pe suspectul care l-a înjunghiat.

Conflictul a izbucnit în jurul orei 3,00 când petrecăreţii erau deja beţi. Cele două grupări, din Constanţa, respectiv comuna Lumina, nu se cunoşteau. Scandalul a fost  stârnit chiar de victimă, deranjată că un tânăr de la masa vecină îi face ochi dulci prietenei sale. L-a luat la întrebări, l-a înjurat şi s-a îndreptat spre bărbat pentru a-l lovi. Acesta a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe „gelos” în abdomen. A urmat o încăierare generală între cele două găşti, soldată cu alte două victime, rănite uşor.

Tânărul înjunghiat a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa unde a fost operat, fiind internat, în stare gravă la Terapie Intensivă. Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au început audierile la faţa locului, fiind identificaţi cel puţin şase tineri implicaţi în scandal. Martorii au spus însă că alţi participanţi la încăierare, printre care şi agresorul, au fugit înainte de sosirea poliţiştilor. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. După ce va fi găsit, atacatorul va fi cercetat pentru tentativă de omor.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: