Evenimentul Zilei > Politica > Scandal uriaș înainte de alegeri. PMP aruncă pisica moartă în curtea USR
Scandal uriaș înainte de alegeri. PMP aruncă pisica moartă în curtea USR

Scandal uriaș înainte de alegeri. PMP aruncă pisica moartă în curtea USR

Prăpastia dintre PMP și USR se adâncește pe zice trece, iar replicile devin din ce în ce mai dure.

Războiul celor două formațiuni politice a început după ce USR s-a opus unei intrări a PMP într-o alianță cu PNL pentru alegerile locale în Capitală.

După ce Clotilde Armand, candidata USR la Primăria Sectorului 1, a acuzat PMP de colaborare cu PSD, Ioana Constantin, secretar executiv al PMP, afirmă că există o compatibilitate între USR și PSD.

„Clotilde Armand îl atacă gratuit pe Președintele Băsescu exact într-un moment în care e nevoie de înțelepciune și luciditate. Pare că toți cei din USR care îl urăsc pe Nicușor Dan încearcă din răsputeri să dinamiteze orice posibilă înțelegere. Ce-i drept, nu ar fi prima dată! Clotilde, cred că înainte de a căuta în valiza cu amintiri cu cine și când a votat PMP, poate e bine să revii în prezent și să le spui alegătorilor ce consilieri USR și-au făcut drum către PSD. Ca sa nu vorbesc în abstract, domnul Cristian Bulfon, consilier local USR, chiar in sectorul 1, a trecut cu mapa și valiza la PSD. Poate e o chestiune de compatibilitate. De la PMP, spre exemplu, sigur nu a plecat nimeni”, scrie Ioana Constantin pe Facebook.

Anterior, Clotilde Armand l-a acuzat pe Băsescu de colaborare cu Securitatea, iar pe consilierii PMP că votează alături de PSD.

„Ok. Am auzit că un domn din PMP spune să iau notițe de la dl Traian Băsescu și declară că în filiala condusă de mine se primește șpagă. Acum, vă rog frumos să mă scuzați pentru că nu primesc notițe de la colaboratori ai fostei Securități. Cu tot respectul pentru ce a făcut bun președintele Băsescu. Reperele mele morale nu se regăsesc în actuala clasă politică. Sunt altundeva. Pentru a doua declarație îi solicit public să prezinte probe. Doar comuniștii arestau/judecau oamenii fără să prezinte argumente și dovezi. Dacă nu există aceste dovezi eu zic că ne vedem în instanță. N-are rost să ne mai complicăm. Până atunci, sunt foarte curioasă cum vor vota astăzi consilierii PMP la ședința de Consiliu local al Sectorului 1. Vă anunț că primarul PSD din sectorul 1 pregătește ultimele tunuri înainte de alegeri. PS: Frustrații n-au ce căuta în politică. Politica se face pentru oameni nu pentru funcții”, a scris Clotilde Armand.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: