Acest lucru a nemulțumit mare parte dintre aceștia.

Recent, Gigi Becali a mai luat o măsură la FCSB, și anume, a trimis șase jucători în șomaj tehnic.

Așadar, lui Cristi Bălgrădean, Bogdan Planic, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Adi Popa și Harlem Gnohere, le-a fost suspendate contractele.

Alex Stan sau Adi Popa sunt dispuși să îl dea în judecată pe Gigi Becali pentru decizia luată, idee susținută de juristul AFAN Lucian Enache, care a transmis că fotbaliștii au șanse mari de câștig la tribunal.

La reacția jucătorilor nemulțumiți, Becali a reacționat imediat.

„Am văzut că tot felul de avocați vorbesc că Becali a făcut și a dres, dar îi învață aiurea pe jucători. La mine în casă și în uzină nu îmi dă nimeni sfaturi cum să îmi gestionez afacerea. Nu primesc niciun ban de la cineva și sunt sătul de sfaturi de la televizor.

Dacă eu am ajuns la concluzia că jucătorii ăia nu mă mai pot ajuta și ei nu își mai pot face treaba bine în uzina mea, atunci îi trimit în șomaj tehnic.

Ce vreți să fac cu muncitorii care nu își mai pot face munca bine? Am aplicat legea. Și așa unii dintre ei au luat banii degeaba pe la FCSB, dar asta este altă poveste”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali recunoaște că, cel puțin deocamdată, nu a fost acționat în instanță de niciunul dintre fotbaliștii intrați în șomaj tehnic și transmite că politica salariilor de la FCSB se va schimba în perioada următoare.

„Până acum nu am primit nicio chemare în judecată de la niciun jucător. Dar nu mai sunt prost să le dau 20.000 de euro pe lună la unii dintre ei în plină pandemie, iar ei să nu mă mai ajute cu nimic. În vară oricum terminau contractele cu noi”, susține patronul FCSB, potrivit fanatik.ro