Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a deschis o nouă anchetă la Secţia de Psihiatrie, după ce doi asistenți au fost surpinși de aparatul de fotografiat în timp ce tund doi bolnavi în sala de mese.

Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Gigel Capotă, a declarat, miercuri, că înregistrarea a fost făcută în luna decembrie a anului trecut, iar conducerea unităţii medicale a dispus o anchetă în acest caz.

„Din informaţiile pe care le am, s-a întâmplat în data de 16 decembrie 2018, în Secţia Psihiatrie, iar noi, ca şi conducători de instituţie, nu mai tolerăm asemenea cazuri de indisciplină şi am hotărât imediat să facem o comisie de cercetare disciplinară, în care se va analiza tot ce s-a întâmplat. Este în desfăşurare. Sincer, nu îi cunosc. În comisie am pus preşedinte pe domnul director de îngrijiri, dânsul se va ocupa să facă verificarea de specialitate. Cercetarea este în desfăşurare, comisia îşi face treaba şi aşteptăm să primim raportul de verificare", a spus Gigel Capotă, conform mediafax.ro

Săptămâna trecută, Poliţia Gorj a deschis o anchetă la Secţia de Psihiatrie, după apariţia unei înregistrări video în care o pacientă este filmată în lenjerie intimă, în timp ce sărută un bărbat prin grilajul despărțitor, aceasta fiind pipăită de un alt bolnav.

În urma incidentului, fosta şefă a Secţiei de Psihiatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgenţă Târgu-Jiu, Gabriela Pătrăşcoiu, a fost destituită.

 

Te-ar putea interesa și: