Evenimentul Zilei > Social > Răscoală la şcoală: „Animalelor! Au terorizat copiii” VIDEO
Răscoală la şcoală: „Animalelor! Au terorizat copiii” VIDEO

Răscoală la şcoală: „Animalelor! Au terorizat copiii” VIDEO

Un zvon destul de straniu că elevii vor fi testaţi şi vaccinaţi împotriva Covid-19 a iscat un scandal monstru în rândul părinţilor.
La o școala din Murgeni mai mulți părinți s-au dus să-și ia copiii acasă, după apariția zvonului că aceștia sunt testați și vaccinați împotriva Covid-19. Totul a pornit de la scuza inventată de un elev care a fost prins chiulind.
Speriaţi la aflarea veştii părinţii au luat cu asalt școala, în timp ce elevii părăseau în fugă sălile de clasă, tot haosul fiind filmat și transmis în direct pe Facebook.
„Uitati, în direct, a făcut anti-Covid fără să știe familia copilului. Vă rugăm frumos să dați distribuire. Uitați ce este aici, lume. Au speriat copiii! La școală speriați copiii! Animalelor! Uitați ce se întâmplă la școala orașului Murgeni. Au terorizat săracii copii la școală, le-a făcut teste anti-COVID, vaccinare. Copii, doamnă, au fugit plângând acasă. Cum puteți să spuneți ”nu”? Sute de copii au fugit din clasă. Vă rugăm frumos să dați distribuire. Uitați cum fug părinții copiilor când au auzit. Suntem sălbatici că am venit să ne salvăm copiii? Păi îmi omori tu copilul, îi faci vaccin fără să știu? Le-a făcut vaccin la copii fără să fie anunțați părinții. Cum puteți să faceți vaccin la copii, doamnă, ce inimă aveți? Doamnă, dumneavoastră nu sunteți om”, striga unul din părinți.

Părintii si-au luat copiii acasă de frica vaccinului anti-COVID, care nici măcar nu există

Incidentul s-a încheiat abia după sosirea poliției, în timp ce Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar Județean au transmis că la școala din Murgeni nu a avut loc niciun fel de acțiune medicală.

În cele din urmă, s-a aflat că totul a pornit de la un elev care a chiulit și, pentru a ieși basma curată în fața părinților, a spus că a fugit pentru că la școală erau testați și vaccinați împotriva Covid-19.

Speriați că sunt vaccinați fără știrea lor (deși nu există un vaccin împotriva Covid-19), părinții au fugit la școală să-și ia copiii acasă și au creat un haos pentru care care a fost nevoie de intervenția poliției, informează vremeanoua.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: