Un băiețel de numai 11 ani a ajuns la spital cu mâna ruptă după ce a fost bătut crunt de colegii de clasă! Mai întâi, copilul a fost umilit de ceilalți copii, apoi batjocura s-a transformat în bătaie. Incidentul s-a petrecut într-o pauză, iar familia băiatului lovit spune că nu este prima dată când se întâmplă un incident de acest fel.

Conducerea Şcolii Gimnaziale nr. 1 din comuna Viişoara a fost informată despre toate cele petrecute, însă directorul și celelalte cadre didactice au decis să ignore scrisoarea părinților.

Când a ajuns acasă mușcat de umăr și cu mâna ruptă, băiatul în vârstă de 11 ani i-a povestit surorii ce s-a întâmplat. Aceasta s-a dus să stea de vorbă cu diriginta clasei, însă, anunță Antena 3, a primit un răspuns halucinant din partea doamnei profesor: „Dacă nu mi-am rupt eu mâna, nu este o problemă”.

Din păcate, fenomenul bullying ia tot mai multă amploare. Și alţi copii de la Școala nr.1 din Viișoasa s-au confruntat cu astfel de probleme, dar părinţii lor nu depus nicio reclamație de teamă că cei mici vor fi taxaţi la note de profesori.