Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal între „fiţoşi”, la Mamaia. Şi-au distrus maşinile de lux
Scandal între „fiţoşi”, la Mamaia. Şi-au distrus maşinile de lux

Scandal între „fiţoşi”, la Mamaia. Şi-au distrus maşinile de lux

Trei fete s-au luat la bătaie cu trei băieţi în parcarea unui club de noapte din Mamaia după ce petrecuseră împreună pe malul mării. Scandalul s-a declanşat când li s-a prezentat nota de plată iar băieţii au cerut fetelor, invitate de ei, să împartă cheltuiala.

Cei trei tineri din Bucureşti se împrieteniseră cu fetele, tot din capitală, pe facebook şi le invitaseră în weekend pe litoral, pentru a se cunoaşte. Cele două grupuri au venit, separat, la mare. Fetele cu un Porsche, băieţii cu un Mercedes. După ce s-au distrat pe o plajă de fiţe din nordul staţiunii Mamaia a venit supărarea. Închiriaseră baldachine de 80 de lei, consumaseră mâncăruri fine, stropite din belşug cu şampanie, iar nota de plată adusă de ospătar a fost uriaşă. Băieţii au cerut  fetelor să împartă cheltuiala fapt ce le-a deranjat pe invitate şi s-au încăierat.

Nervos, unul dintre tineri ar fi dat cu pumnul în geamul lateral al autoturismului Porsche şi ar fi împins-o pe şoferiţă. Fata a sunat la 112, au venit poliţiştii iar scandalul a continuat în prezenţa lor. Unul dintre tineri a reclamat şi el că parbrizul Mercedesului său a fost spart de fete, iar şoferiţa a depus sesizare pentru distrugere, loviri şi alte violenţe. Părţile beligerante erau sub influenţa alcoolului. „Fetele erau mai bete decât băieţii” a comentat, amuzat, un martor.  După o vizită la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde fetele au primit îngrijiri medicale, având răni superficiale, cele două grupuri de „prieteni” s-au întors la Bucureşti.