Evenimentul Zilei > Justitie > Scandal în Justiție! Procurorul acuzat de înșelăciune, prins cu bani falși la Iași
Scandal în Justiție! Procurorul acuzat de înșelăciune, prins cu bani falși la Iași

Scandal în Justiție! Procurorul acuzat de înșelăciune, prins cu bani falși la Iași

Un fost procuror care a dispărut după ce a fost condamnat pentru 20 de infracțiuni a fost prins în județul Iași

Un fost procuror care a înșelat mai multe persoane a fost prins la Iași, unde a fost audiat de procurorii DIICOT. Mihai Drăgoi a fost prins miercuri, în județul Iași, atunci când încerca să plătească cu bani falși, susțin surse din anchetă, scrie cancan.ro.

Pe numele acestuia fusese emis un mandat de arestare în lipsă pentru mai multe fapte de abuz în serviciu, delapidare și înșelăciune.Mihai Drăgoi, care a fost procuror, apoi executor judecătoresc, a fost acuzat că a înșelat zeci de persoane din Craiova. El le-a promis oamenilor obținerea de locuințe la prețuri mici, în schimbul unor sume de bani.

Unii dintre cei care au depus plângere împotriva lui Mihai Drăgoi spun că i-ar fi dat mii de euro fostului procuror. Mihai Drăgoi a fost acuzat în 2018 de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova de comiterea a 20 de infracțiuni de înșelăciune în formă continuată, delapidare în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată, abuz în serviciu în formă continuată, abuz de încredere și fals în declarații în formă continuată.

Magistrații craioveni au dispus, în martie 2019, arestarea preventivă în lipsă a lui Mihai Drăgoi, care a fost dat în urmărire.