Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal în jurul lui Raed Arafat. Poartă sau nu pistol șeful DSU?
Scandal în jurul lui Raed Arafat. Poartă sau nu pistol șeful DSU?

Scandal în jurul lui Raed Arafat. Poartă sau nu pistol șeful DSU?

Pe internet au apărut mai multe fotografii, comentate și în urma cărora șeful DSU, Raed Arafat, a fost acuzat că poartă armă la el, ascunsă de îmbrăcăminte. Acesta a venit cu precizări de ultimă oră privind această situație deloc plăcută.

Arafat spune că este vorba despre o „dezinformare”, întrucât nici măcar nu are permis de port armă.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, șeful DSU, Raed Arafat a publicat și el la rândul său imaginile respective, în care se presupune că ar avea armă. El susține că respectivul pistol despre care este acuzat că îl poartă după el la brâu este doar un telefon și o stație radio pe care le poartă după el de ani de zile.

Totodată, el a mai subliniat faptul că toate informațiile apărute în spațiul public referitoare la armă sunt doar dezinformări. Șeful DSU susține că știa despre poza care circulă de ceva timp însă, un prieten l-a informat că această știre, care este falsă a devenit între timp virală.

Raed Arafat declară că nu are permis de port armă

Raed Arafat precizează că nici nu are permis de port armă, astfel că nu ar putea să poarte un pistol.

 

„Pistolul care îl port la brâu.. conform afirmațiilor unor dezinformatori pe care, din păcate, le cred mulți, dându-le share aberațiilor lor, sunt, de fapt, telefonul și stația radio pe care m-am obișnuit de ani de zile să le port la brâu! Știam de această poză care circulă de ceva timp, însă ieri (sâmbătă – n.r.) mi-a spus un prieten că din nou această știre falsă a devenit virală, după ce a fost postată pe un site din Târgu Mureș”, a conchis Raed Arafat, duminică dimineața, pe pagina sa de Facebook.

În același timp, șeful DSU a mai subliniat faptul că nu se pune problema să poarte la el vreun pistol în contextul în care nici măcar nu are permis de port armă.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: