Evenimentul Zilei > Monden > Scandal imens între doi celebri maneliști. Acuzații grave și vorbe grele: Fură curent
Scandal imens între doi celebri maneliști. Acuzații grave și vorbe grele: Fură curent

Scandal imens între doi celebri maneliști. Acuzații grave și vorbe grele: Fură curent

Liviu Guță și Costi Ioniță doi dintre pionierii manelelor, au ajuns să se certe ca la ușa cortului. Mesajele dintre ei, din ultimele zile, sunt mai mult decât dure. Evident că totul a pornit de la bani.

Liviu Guță și Costi Ioniță doi dintre pionierii manelelor, au ajuns să se certe ca la ușa cortului. Mesajele dintre ei, din ultimele zile, sunt mai mult decât dure. Evident că totul a pornit de la bani.

Livu Guță a devenit un critic dur, al lumii manelelor, fie că e vorba de cântăreți din noul val, fie că e vorba de cei vechi. El l-a atacat vehement pe un alt greu al genului muzical, Costi Ioniță.

Concret, cupă ce Liviu Guță spunea că ar fi fost păcălit financiar de Costi Ioniță, acesta din urmă a decis să îi dea o replică pe măsură, explicând că, de fapt, orice intrare la el în studio produce costuri – lucru, de altfel, perfect adevărat și normal. Doar că felul în care a făcut-o l-a înfuriat pe Liviu Guță, acesta din urmă fiind, probabil, deranjat la maximum de încheierea mesajului lui Costi Ioniță: „Să nu mai fim așa de frustrați și vă spun un singur lucru: Forță! Dar forță la muncă, nu la întins mâna”.

„Vreau să îi răspund lui Costi Ioniță la mesajul pe care l-a postat pe pagina lui de Facebook. (…) Vreau să îi transmit lui Costi că eu nu am făcut acel video ca să îmi dea ceva, ci pur și simplu m-a deranjat comportamentul lui. (…) Pe mine nu mă interesează banii, cât mă interesează atitudinea și arogganța de care dau dovadă, vedetismele astea”, a spus Liviu Guță.

 

Pentru că Costi Ioniță a dat ca exemplu curentul consumat în studio, Guță s-a dezlănțuit: „Te-ai referit la curent, că un artist când vine la tine trebuie să plătească curentul… Mă pufnește râsul… În fine, probabil că furi foarte mult curent, părerea mea, când spui lucrul ăsta. (…) Probabil când vorbești despre curent te referi la faptul că noi am stat nonstop în studioul ăla, toată casa a fost plinjă de beculețe, ai avut și vreo 10 transformatoare, generatoare…

Vreau să fac o paranteză: dragi soliști, de acum când vreți să colaborați cu Costi, fac o glumă, vă rog frumos să vă luați generatoare cu voi în studio pentru ca nu cumva să plătiți curentul. O fi un curent Versace, Armani sau Gucci… Cred că unor oameni au început să le cadă obrajii de la atâta obrăznicie”, a mai spus Liviu Guță, supărat ca niciodată pe Costi Ioniță.

”Ești conștient că ce ai vorbit pe acel video este o aberație, este o prostie, este o inconțtiență. În peisele pe care le cânți, eu nu te-am auzit cântând. Ți-o spun din tot sufletul, tu doar zici ”Costi Forță, Costi Forță”… Atât! Felicitări pentru tot ce ai făcut și afară, în America sau unde ai fost, felicitări pentru ce faci în România, nu am nimic de obbiectat, dar să aberezi în halul ăsta că trebuie plătit curentul, producția… În primul rând, tu nu ai lansat albumul ăsta, ci alții, tu doar ai încasat bani”, a mai spus Liviu Guță.

„Eu știu cine face toate piesele tale, echipa din spatele tăpu, dar nu mă interesează pe mine. Dar am vrut să punctez pentru că mai nou te dai ce nu ești. (…) Eu am voce! Lansarea ta în muzică se datorează lui Adrian Minune”, a conchis Guță, scrie wowbiz.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: