Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal cu repetiție la Ploiești. Două familii au pus pe jar poliția din oraș
Scandal cu repetiție la Ploiești. Două familii au pus pe jar poliția din oraș

Scandal cu repetiție la Ploiești. Două familii au pus pe jar poliția din oraș

Scandal cu repetiție la Ploiești, între două familii care se dușmăneau de mai multă vreme. Poliția a intervenit în forță, iar nouă persoane au ajuns la spital.

Scandal cu repetiție la Ploiești. Un nou conflict s-a petrecut în municipiul Ploiești, în cartierul Radu de la Afumați. Scandalul de sâmbătă a izbucnit între rudele persoanelor implicate în disputa de vineri, soldată cu nouă răniţi.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova (IPJ), scandalagiii s-au înjurat și s-au amenințat cu moartea, fiind nevoie de intervenția poliției. Aceștia au intervenit și i-au identificat pe cei care au fost în primele rânduri. Polițiștii au rămas la fața locului și continua cercetările.

De data acesta cele mai vocale s-au dovedit femeile celor reținuți. Acestea au început să se certe și să-și împartă amenințări și înjurături. În ciuda scandalului monstru care a atras atenția poliției, sâmbătă nu au mai ajuns, însă, la bătaie, așa cum s-a întâmplat în urmă cu o zi.

De asemenea, polițiștii acționează pentru a împiedica escaladarea conflictului și pentru a menține climatul de ordine și siguranță publică.

Scandal cu repetiție la Ploiești

Vineri după amiază, în jurul orei 17.00, nouă persoane au ajuns la spital, în urma unei altercații care a izbucnit în cartierul Radu de la Afumați din municipiul Ploiești. Este vorba despre două familii care aveau mai multe probleme din trecut și care au ajuns la o confruntare directă.

Persoanele care au cerut să fie transportate la spital au cerut să fie externate, după investigațiile medicale. Ele au refuzat să mai rămână în spital.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi. De asemenea, au fost chemați și luptătorii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Prahova.

În urma cercetărilor întreprinse de polițiști și a administrării materialului probator, șase bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia urmează să fie prezentaţi unităţii de parchet local pentru dispunerea de măsuri preventive. În cazul acestora va fi întocmit dosar penal, urmând ca în urma cercetărilor să se stabilească dacă vor fi trimiși în judecată.