Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal cu înjurături, bătaie și spray lacrimogen între un taximetrist și un polițist local. VIDEO
Scandal cu înjurături, bătaie și spray lacrimogen între un taximetrist și un polițist local. VIDEO

Scandal cu înjurături, bătaie și spray lacrimogen între un taximetrist și un polițist local. VIDEO

La Constanța, un taximetrist și un polițist local s-au certat ca în mahala. Cel agresat vrea să-și caute dreptatea în justiție.

Scandal total izbucnit între un taximetrist și un polițist local. Evenimentul s-a consumat în Constanța, în fața centrului comercial City Park Mall. A fost o dispută totală în care s-au folosit „arme grele”: îmbrânceli, spray lacrimogen și înjurături aruncate fără restricții. Se pare că între cei doi indivizi există un conflict mai vechi, după cum precizează focusexpress.ro.

I-a fost pulverizat spray paralizant în față

Totul a plecat de la taximetrist care a parcat ilegal. Un echipaj de la Poliția Locală Constanța l-a abordat pe șofer și a vrut să-l legitimeze. De aici a pornit un adevărat circ. Pentru că taximetristul nu a vrut să se conformeze dorinței oamenilor legii.

Șoferul nu a vrut să discute decât cu unul dintre cei doi agenți. Jignit, polițistul cu care bărbatul nu cooperase, a încercat să îi pună cătușele. Și a folosit la un moment dat și un spray paralizant. Așa cum se poate vedea în filmulețul surprins în timpul scandalului. Omul agresat de polițist se plânge pentru că a fost maltratat fizic. El recunoaște că a greșit atunci când a decis să staționeze într-un loc interzis.

Șofer de taxi nemulțumit de tratamentul la care a fost supus de un polițist local. Explicațiile oficialilor

„Am înțeles că am greșit. Trebuia să mă sancționeze pentru parcare neregulamentară. Perfect de acord. Dar nu să tragă în ultimul hal de mine. Așa stă treaba cu Poliția Locală. Spuneți nu numai ce fac taximetriștii, ci și ce fac polițiștii locali. Oricum, am facut toate demersurile legale și nu mă voi lăsa până nu se face dreptate”. A spus șoferul taxiului.

„Polițiștii locali au acționat conform Legii 61/1991, care le dă dreptul să acționeze cu fermitate și să foloseasca echipamentul din dotare, la refuzul legitimării“. A explicat pentru sursa citată Alin Vintilă, cel care este purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Constanța.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.