Evenimentul ZileiActualitateScandal aviatic: Avion de pasageri, pilotat de o fată fără licență de zbor. Video

Scandal aviatic: Avion de pasageri, pilotat de o fată fără licență de zbor. Video

Scandal aviatic: Avion de pasageri, pilotat de o fată fără licență de zbor. Video
Scandal imens în Rusia, după apariția unor imagini în care se vede cum o fată este lăsată să piloteze un avion de pasageri, deși nu este pilot.

Presa din Rusia a publicat imaginile din care se poate vedea cum o tânără ocupă locul copilotului, în timp ce un instructor îi dă indicații despre modul în care ar trebui să piloteze aeronava.

Se presupune că iar pilotul care o învață să conducă avionul ar fi iubitul tinerei. Fata a publicat fotografii și filmări din timpul zborului pe contul de Instagram, dar după izbucnirea scandalului le-a șters.

Întâmplarea a avut loc pe 31 august, dar imaginile au fost publicate recent. Tânăra din imaginile publicate de The Siberian Times se afla la manșa unui avion de tip Antonov-24, pe ruta Iakutsk-Batagai, cursă ce durează aproximativ o oră și 50 de minute.

Acesta era un zbor comercial de pasageri, dar deocamdată nu se știe câte persoane se aflau la bordul aeronavei. Autoritățile din Iakutsk au anunțat că au intrat în posesia imaginilor și urmează să facă o anchetă.

La rândul său, compania aeriană a transmis că va investiga întreaga întâmplare.


Accesează: