Evenimentul Zilei > Actualitate > Salariul „monstruos” pe care îl va primi Messi dacă semnează cu PSG. Cine l-ar putea convinge să accepte
Salariul „monstruos” pe care îl va primi Messi dacă semnează cu PSG. Cine l-ar putea convinge să accepte

Salariul „monstruos” pe care îl va primi Messi dacă semnează cu PSG. Cine l-ar putea convinge să accepte

Lionel Messi negociază cu echipa franceză Paris Saint-Germain (PSG), singura care poate să susțină pretențiile financiare ale starului argentinian, după despărțirea de FC Barcelona.

Prima echipă care și-a manifestat interesul pentru fotbalistul Lionel Messi, după ce a picat înțelegerea cu FC Barcelona, a fost Paris Saint Germain. Clubul francez este unul dintre puținele care îi pot asigura lui Messi un salariu uriaș, pe care îl solicită.

Informația cu privire la viitoarea destinație a starului argentinian a fost dezvăluită, pe Twitter, de jurnalistul Nicolo Schira. PSG a pregătit deja și contractul pe care i-l va propune lui Lionel Messi, iar salariul propus ar fi de 50 de milioane de euro pe an. O sumă monstruos de mare, la care se vor adăuga bonusuri de performanță, dar și drepturi de imagine. Angajamentul se va întinde pe durata a trei ani, conform sursei citate.

„De câteva ore bune, Messi discută cu PSG. Negocierile se desfășoară. PSG este foarte atentă la situație astfel încât să găsească o soluție”, a anunțat jurnalistul Mohamed Bouhafsi.

Se pare că în transferul lui Lionel Messi la PSG ar fi implicați și doi jucători din lotul echipei pariziene, respectiv Angel Di Maria și Neymar, prieteni ai acestuia. Cei doi caută să-l convingă pe Messi să li se alăture la Paris, considerând că PSG este varianta cea mai bună pentru continuarea carierei sale.

Messi și Barcelona s-au despărțit oficial

Barcelona și Lionel Messi s-au despărțit oficial, joi, deși cele două părți au ajuns la un acord cu privire la prelungirea contractului jucătorului. Clubul catalan a depășit plafonul impus de LaLiga, pentru bugetul de salarii cumulate pentru jucători, astfel că noul contract al lui Messi nu a mai putut fi înregistrat

Barcelona a încercat să rezolve situația și să-l păstreze pe Messi propunând transferul mai multor jucători din lot. Acest lucru nu a reușit, astfel că înțelegerea a căzut.

„Deşi s-a ajuns la un acord între FC Barcelona Şi Leo Messi (…) acesta nu poate fi formalizat din cauza obstacolelor economice şi structurale (regulamentele Ligii spaniole). Ca urmare, Lionel Messi nu va rămâne la FC Barcelona. Ambele părţi regretă profund că dorinţele lor, atât ale jucătorului, cât şi ale clubului, nu pot deveni realitate”, se arată într-un comunicat al clubului catalan.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: