Evenimentul Zilei > Sport > Veşti rele pentru PSG înainte de returul cu Barcelona. Ce s-a întâmplat cu Neymar
Veşti rele pentru PSG înainte de returul cu Barcelona. Ce s-a întâmplat cu Neymar

Veşti rele pentru PSG înainte de returul cu Barcelona. Ce s-a întâmplat cu Neymar

Paris Saint - Germain a defilat în meciul tur de pe „Camp Nou”, când s-a impus cu scorul de 4 - 1, însă francezii nu sărbătoresc încă eliminarea lui Leo Messi şi compania.

Mauricio Pochettino a primit veşti rele înainte de returul din Champions League, cu Barcelona. Chiar dacă a sperat, până în ultima clipă, că va putea conta în această seară pe serviciile starului brazilian Neymar, antrenorul principal al francezilor a fost informat de staff-ul medical că sud – americanul nu este încă refăcut pentru a-şi putea face apariţia pe gazon.

Toată echipa medicală şi toţi antrenorii de fitness au făcut un mare efort pentru a-l recupera pe Neymar pentru acest meci. E păcat că va lipsi, mai ales că l-am văzut cât de mult îşi dorea să evolueze în această partidă. Este un moment dificil pentru el, dar mai are nevoie de câteva zile pentru a se reface complet. Sperăm să se întoarcă la echipă cât mai repede” a comentat, vizibil dezamăgit, Pochettino.

Francezii se tem de o nouă „remontada” a Barcelonei

Trupa din Hexagon are un avantaj considerabil, după victoria clară obţinută, pe stadionul „Camp Nou”, în prima manşă a dublei cu spaniolii, însă Pochettino le atrage atrage atenţia elevilor că nu este încă decisă calificarea în sferturile de finală.

În fotbal, orice este posibil, iar cel mai neprevăzut rezultat se poate întâmpla oricând şi trebuie să fii pregătit pentru aceasta” a fost mesajul tehnicianul în vârstă de 49 de ani pentru golgheterul Kylian Mbappe şi ceilalţi coechipieri ai săi.

Pochettino mizează pe atac

Paris Saint – Germain se teme de o nouă „remontada” din partea catalanilor lui Leo Messi. Pochettino îşi pune jucătorii în gardă şi spune răspicat că nu îşi doreşte ca formaţia sa să se baricadeze în propria jumătate de teren şi să aştepte cuminte scurgerea celor nouăzeci de minute.

Argentianul de la cârma campioanei Franţei mizează pe cartea atacului. „Noi suntem optimişti şi pregătim toate meciurile în aceeaşi manieră. Pentru a ne califica, ne gândim că trebuie să câştigăm din nou în faţa Barcelonei” a decretat Pochettino.