Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > S-a spulberat basmul! Irina Tănase trăia în teroare? Apropiații celor doi fac declarații explozive
S-a spulberat basmul! Irina Tănase trăia în teroare? Apropiații celor doi fac declarații explozive

S-a spulberat basmul! Irina Tănase trăia în teroare? Apropiații celor doi fac declarații explozive

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, nu recunoaște că l-ar fi înșelat cu un alt bărbat, după ce acesta și-a făcut bagajele și a plecat de acasă.

Relația dintre fostul șef al PSD Liviu Dragnea (59 de ani) și Irina Tănase (28 de ani) a ajuns în impas. Aceasta după ce fostul politician ar fi vizionat un material video, din care a tras concluzia că iubita sa, mai tânără, îl înșeală. El și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care locuia împreună cu Irina, iar din acel moment, nu a mai dat nici un semn.

Irina Tănase nu recunoaște că ar fi avut un amant cu care l-ar fi înșelat pe Liviu Dragnea. Ea a avut o primă reacție, pe acest subiect, pentru cancan.ro

„De unde știți dumneavoastră așa ceva? Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău…”, a declarat Irina Tănase pentru Cancan.

Potrivit unor surse apropiate celor doi, tânăra se teme că Liviu Dragnea, un bărbat extrem de gelos, i-ar putea face rău.

sursa foto. EVZ

Liviu Dragnea a lăsat în urmă doar un mesaj

Liviu Dragnea a plecat de acasă, imediat după ce a vizionat filmul cu Irina Tănase și presupusul amant al acesteia. El ar fi refuzat să mai asculte și varianta femeii, lăsându-i doar un mesaj de despărțire.

„I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a precizat o sursă citată de Click!.

Sursa foto: EVZ

Cum era poreclit fostul lider al PSD

După plecarea lui Liviu Dragnea, au început să apară tot felul de informații și speculații cu privire la întâlnirile dintre Irina Tănase și presupusul amant. Se vorbește că acesta ar fi fost ajutat de o altă persoană să-și păcălească soția, atunci când mergea la întâlnirile cu Irina Tănase.

Mai mult, tânăra și amantul i-ar fi găsit și o poreclă lui Liviu Dragnea, „Mustăciosul”.

Însă nici una dintre aceste informații nu a fost confirmată de vreunul dintre protagoniștii acestei telenovele.