Evenimentul ZileiActualitateS-a rupt lanțul de iubire. Liviu Dragnea a părăsit-o pe Irina Tănase. Ce l-a scos din minți pe Daddy

S-a rupt lanțul de iubire. Liviu Dragnea a părăsit-o pe Irina Tănase. Ce l-a scos din minți pe Daddy

S-a rupt lanțul de iubire. Liviu Dragnea a părăsit-o pe Irina Tănase. Ce l-a scos din minți pe Daddy
Când nimeni nu se aștepta și se făceau pregătiri de nuntă, iată că s-a produs ruptură între Liviu Dragnea și Irina Tănase. Zilele trecute, fostul lider al PSD și-ar fi luat bagajele și ar fi părăsit-o pe iubita lui cu 30 de ani mai tânără.

De câteva zile, Liviu Dragnea nu ar mai fi trecut pe acasă, informează Cancan. El ar fi părăsit-o pe femeia alături de care își vedea viitorul. Și-a făcut bagajele și a lăsat-o pe Irina în casa pe care ea a cumpărat-o, cât a fost el la închisoare, dar cu banii lui. Mai mult, i-ar fi dat block tinerei pe toate rețelele social media și, pur și simplu, nu ar mai vrea să audă de ea! Dar, cum știm că dragostea e înșelătoare, timpul ne va arăta dacă decizia lui e una definitivă sau numai temporară.

Sursa citată titrează că Irina ar fi acum interesată de un alt bărbat, care ar fi chiar iubitul ei dinainte de a-l cunoaște pe Dragnea. Se spune că cei doi ar fi menținut relația vie, doar că ascunsă.

Se spune că cel care ar fi pus „paie pe foc” ar fi chiar prietenul bun al lui Dragnea, Codrin Ștefănescu, președintele partidului Alianța pentru Patrie.

Părăsită, Irina ar vrea acum să fie iertată și să se împace cu Liviu Dragnea. Acesta fiind însă foarte supărat, nu ia momentan în calcul o revenire „acasă”. Tocmai de aceea, s-a mutat singur și este toată ziua consolat de Codrin Ștefănescu.

„Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit”

Dacă Liviu Dragnea nu a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma despărțirea, Irina Tănase a fost chiar comunicativă. Ea a negat însă despărțirea de fostul politician, mai mult a respins și versiunea existenței unui nou iubit.

„Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău… Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”, a declarat Irina Tănase.


Accesează: