Evenimentul ZileiActualitateLiviu Dragnea aruncă în aer lumea politică! România este condusă din umbră de Serviciile Secrete?

Liviu Dragnea aruncă în aer lumea politică! România este condusă din umbră de Serviciile Secrete?

Liviu Dragnea aruncă în aer lumea politică! România este condusă din umbră de Serviciile Secrete?
Invitat în cadrul unei emisiuni tv, Liviu Dragnea a făcut o serie de declarații care vor arunca cu siguranță în aer lumea politică. Fostul lider PSD aruncă cu noroi în foștii lui colegi și în actuala guvernare și susține că aceștia încearcă să îi atace prin orice mijloace. Dragnea nu se oprește aici, ci dezvăluie secrete din spatele conducerii acestei țări.

Liviu Dragnea, fostul președinte al social-democraților a făcut duminică seara o serie de mărturisiri șocante. În cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel, fostul politician susține că a primit interzis la două mari televiziuni din România. Acest fapt se datorează declarațiilor acide pe care le-a făcut cu privire la foștii lui colegi și actuala guvernare. Dragnea este convins că se încearcă orice metodă pentru a-l cenzura.

„N-am văzut pe nimeni să fie nemulțumit, nu revoltat, că sunt blocat la două televiziuni mari unde merg toți politicienii. Nu e obligatoriu, sunt totuși televiziuni private. Aici văd că are loc toată lumea, toate punctele de vedere. Dar când oprești pe cineva să meargă la două televiziuni, ceea ce nu a făcut nimeni în România de la revoluție, de ce îți e teamă?

Sunt comenzi să mă atace, sau să nu mai apar. Mai apare câte un șmecher care zice că de ce sunt promovat. Sunt atitudini liberale, neo-liberale. Când vorbești de cenzură e clar că îți place un stat polițienesc”, a declarat Liviu Dragnea pentru Realitatea Plus.

Cine conduce România de fapt? Liviu Dragnea face declarații șocante

Fostul lider PSD nu îi scapă o secundă din ochi pe foștii lui colegi și susține că aceștia au mințit cu privire la dorința de a intra la guvernare. Conform replicilor acide oferite de Liviu Dragnea, social-democrații au intrat în noua coaliție pentru că așa le-a fost comandat, nu pentru că le pasă de viitorul României. Pentru că a vorbit despre foștii lui colegi, nu putea evita subiectul Gabriela Firea, care l-a dezamăgit acceptând fotoliul de ministru.

Nu doar foștii colegi au intrat în criticile fostului social-democrat, ci și Serviciile Secrete. Acesta susține că totul este condus din umbră, iar actualul Guvern nu poate lua decizii proprii. Liviu Dragnea nu vede o salvare a României, ci din contră, o criză economică și mai mare.

„Mă refer la faptul că acest guvern nu este făcut pentru a salva România, așa am înțeles că a zis PSD-ul, ei nu ar fi intrat la guvernare dar au intrat obligați de conștiinta lor să salveze România. Au intrat pentru că așa au avut comanda, se va vedea în perioada următoare. Au făcut un minister pentru doamna Firea pentru că nu avea loc în celelalte ministere. Faptul că doamna Firea a acceptat așa ceva, pe mine m-a dezamăgit.

Epoleții au intrat în Guvern din momentul în care m-au luat pe mine în 2019. Din momentul ăla a fost liber total la guvernare pentru Serviciile Secrete. Au intrat cu bocancii după ce a făcut Orban guvernul și nu au ieșit nici în ziua de astăzi. Mai schimbă dintre ei, are prea puțină importanță. Calea le este arătată, mersul este dictat, măsurile le primesc în plic. Nu există niciun fel de posibilitate ca acest Guvern să greșească să ia vreo măsură care să renască economia României și să renască speranța în această țară.

Epoleții sunt la vedere de la primul ministru Ciucă și până la Vasile Dîncu. Când răspunzi la comenzi din partea Serviciilor nu mai are nicio importanță dacă ai vreun fel de grad”, a mai susținut Liviu Dragnea duminică seara.

Ministerul Apărării vine la pachet cu o presiune extrem de mare

„Eu nu am judecat și nici nu judec în registrul PSD-ului formarea alianței. Dacă ei cred că această greșeală uriașă e un lucru bun, e problema lor. Eu vorbesc că e o alianță a rușinii care e bazată pe orice altceva numai nu pe bună credință și nu are cum să facă bine acestei țări. Asta mă nemulțumește. Puțin îmi pasă cine e la ministerul X sau Y. Atâta timp cât ar face bine…jos pălăria.

Maior și Coldea l-au împins pe Dîncu să ceară acest minister. Ce e foarte rău la Armata Româna e că au tehnica militară de foarte multe feluri. E mult prea pestriță, o fi eficientă, oameni din minister spuneau că nu e în regula, nu prea se practică așa ceva, să ai atâtea feluri de tehnică militara dacă vrei să fii eficient.

Probabil e o presiune foarte mare pe Ministerul Apărării din partea mai multor ambasade. Franța, Olanda, cred că și Italia”, a mai declarat Dragnea în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel.

Liviu Dragnea a vorbit și despre implicarea Serviciilor Secrete în conducere țării. Fostul lider PSD susține că toți cei de la guvernare au fost coordonați de către SRI, iar acest lucru se întâmplă încă din 2012.

„Toți au fost în final coordonați și ghidonați de serviciile secrete. Să nu credeți cp SIE stă degeaba, să nu credeți că Direcția Generală de Informații a Armatei stă deoparte acum când e domnul Ciucă acolo. Din 2012 încoace toți premierii au fost ghidonați de caătre Serviciile Secrete din România.

În țările democratice nu ar accepta niciodată un protocol secret între un serviciu secret și instituții din Justiție, în aceste țări serviciile respective consiliază și informează pe prim-miniștri pentru că e normal, constituțional să sprijine”, a mai adăugat Liviu Dragnea.


Accesează: