Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a spânzurat după ce a comis un grav accident de circulație. În trecut a fost condamnat de două ori pentru TRAFIC de DROGURI
S-a spânzurat după ce a comis un grav accident de circulație. În trecut a fost condamnat de două ori pentru TRAFIC de DROGURI

S-a spânzurat după ce a comis un grav accident de circulație. În trecut a fost condamnat de două ori pentru TRAFIC de DROGURI

Un tânăr de 30 de ani din Turda, județul Cluj s-a spânzurat la scurt timp după ce a comis un grav accident de circulație, la ieșire din Cluj Napoca, spre localitatea Florești.

Cristian Cocan conducea un Renault Megan și a lovit din spate un alt autorism Renault Laguna. Din impactul dintre cele două mașini, Renault-ul Laguna a fost proiectat pe contrasens, într-un autoturism Ford, care circula regulamentar. În urma acestui grav accident de circulație au fost rănite trei persoane și un copil, în vârstă de patru ani, care în prezent se află la Secția de Reanimare de la Spitalul Județean de Copii din Cluj Napoca.

Martorii evenimentul rutier povestesc că, la scurt timp, șoferul vinovat a fugit de la fața locului. ”A plecat fugind spre Cluj Napoca. Nu l-a oprit nimeni. Am înțeles ulterior că avea un rest de executat de peste 500 de zile și că s-a temut că îi va fi revocată liberarea condiționată”, a povestit un martor de la locul accidentului.

S-a sinucis în spatele unui bloc

Luni, în jurul orei 10.00, locuitorii unui bloc de pe strada Lacul Roșu din cartierul Mănăștur, la aproximativ trei kilometri de locul unde s-a produs accidentului, a sunat îngroziți la 112 și au anunțat că un bărbat este spânzurat de ramura unui copac, aflat în spatele blocului.

Polițiștii criminaliști care au ajuns la fața locului au confirmat faptul că bărbatul care s-a sinucis este Cristian Cocan, același personaj care a condus autoturismul care provocat tragicul accident de circulație.

Surse judiciare susțin că tânărul de 30 de ani a mai fost condamnat în trecut, de două ori, pentru infracțiunea de trafic de droguri. A doua condamnare a fost pronunțată în anul 2011 și a fost de patru ani și jumătate de închisoare cu executare.