Evenimentul Zilei > Actualitate > UPDATE. S-a împușcat mortal în poligon. Poliția investighează cauzele
UPDATE. S-a împușcat mortal în poligon. Poliția investighează cauzele

UPDATE. S-a împușcat mortal în poligon. Poliția investighează cauzele

Un bărbat a murit, miercuri seara, într-un poligon de tragere privat situat în sectorul 6 al Capitalei. Poliţia Capitalei a anunțat că acesta s-a autovătămat cu o armă de foc.

UPDATE:

Bărbatul decedat avea 26 de ani, iar în urma declarațiilor verbale ale martorilor oculari a reieșit că persoana care s-a împușcat executa o ședință de tragere în poligonul menționat sub supravegherea unui angajat al societății, folosind un pistol cu glonț precum și muniția aferentă, proprietatea poligonului.

Cu toate că societatea din Sectorul 6 detine autorizatie de funcționare a poligonului de tragere si autorizatie de folosire arme si munitii letale, Poliția va sigila poligonul până la încheierea cercetărilor.

 


Stire inițială:

„Prin apel la 112, un angajat din cadrul unui poligon privat de tragere, din sectorul 6, a sesizat faptul că un bărbat s-ar fi autovătămat cu o armă de foc. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, precum şi echipaj de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicale a fost constatat decesul”, precizează sursa citată.

Se pare că bărbatul de aproximativ 30 de ani s-a îndepărtat de instructor și când nu l-a observat nimeni a pus arma la cap și a trans. Autoritățile au deschis o anchetă și urmează a se stabili cauzele care au dus la tragicul eveniment.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

Persoana decedată este fiul unui angajat al poligonului

Anchetatorii spun că nu există suspiciuni de omor, mai ales că incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere, scrie Gândul.

Din primele cercetări, nu s-a stabilit încă motivația sinucigașului, care ar fi fiul unei persoane care se ocupă de contabilitatea poligonului respectiv.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri urmând să se stabilească exact cauzele și condițiilor în care s-a produs tragicul deces.

În același timp, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Toxice verifică dacă reprezentanții poligonului au respectat condițiile impuse de lege.