Evenimentul Zilei > Actualitate > CHRIS BROWN A FOST ARESTAT! Fostul soț al Rihannei este acuzat că a amenințat o femeie cu o armă de foc.
CHRIS BROWN A FOST ARESTAT! Fostul soț al  Rihannei este acuzat că a amenințat o femeie cu o armă de foc.

CHRIS BROWN A FOST ARESTAT! Fostul soț al Rihannei este acuzat că a amenințat o femeie cu o armă de foc.

Chris Brown a fost arestat pentru asalt cu o armă mortală a anunțat marți, departamentul de poliție din Los Angeles. Știrea a fost confirmată de USA Today.

 

Chris Brown a fost "arestat în această după-amiază", spune detectivul LAPD  Meghan Aguilar. Starul R & B, steaua va fi transportat într-o într-un arest de poliție din Los Angeles, înainte de a fi transferat de LAPD la închisoare statală, de unde va putea fi eliberat pe cauțiune.

Un reprezentant al LAPD  a spus că Brown a fost arestat în prezența avocatului său, Mark Geragos, , după o "anchetă aprofundată", care a produs "cauza probabilă" pentru arestare. Dar acesta nu a putut să detalieze circumstanțele pentru care Brown a fost arestat – de exemplu, dacă poliția a găsit un pistol la el acasă? Polițiștii au spus nimeni altcineva nu a fost arestat în acest caz.

Arestarea a venit după ce poliția a petrecut câteva ore in afara casei lui Chris Brown, așteptând ca un judecător să semneze un mandat de percheziție, astfel încât acestea ar putea merge în interiorul și să investigheze acuzația unei femei pe care cantareatul a amenințat-o cu un pistol mai devreme în dimineața asta.

Poliția a refuzat să explice ceea ce făceau la casa lui Brown, decât să spună că ei au fost chemați la ranchul său din San Fernando Valley după ce o femeie, încă în mod oficial neidentificat, a anunțat la aproximativ 3 dimineața, marți, că Brown a amenințat-o cu un pistol în interiorul casei.

Acuzatoarea, Baylee Curran, a declarat mai târziu pentru The Los Angeles Times că Brown i-a arătat un pistol, amenințând-o, după ce Brown și un alt bărbat la casa lui au devenit furioși pe ea când a admirat colierul de diamante al acestuia. Curran nu a răspuns la cererile de comentarii de la Associated Press.