Evenimentul Zilei > Social > S-a deschis cel mai MARE cămin PRIVAT de bătrâni din țară
S-a deschis cel mai MARE cămin PRIVAT de bătrâni din țară

S-a deschis cel mai MARE cămin PRIVAT de bătrâni din țară

Căminul privat Sfântul Mina are o suprafață de 3.850 de metri pătrați şi curte de14.000 de metri pătrați. Se află pe strada Bucura, nr. 85 din Craiova şi devine cel mai vast amplasament privat dedicat îngrijirii persoanelor vârstnice din România.

Mugurel Sufan a dat detalii despre acest cămin care poate adăposti minimum 200 de persoane. În plus, a mai spus "lucrăm la un centru de paliație anexat căminului, pe care sperăm că îl vom da deja în folosință anul viitor. Este un proiect ambițios, căminul privat cu cea mai mare suprafață din România. Numărul de salariați pentru deservirea acestui amplasament va atinge în jur de 60 de persoane".

Este un cămin gândit în detaliu pentru bunăstarea vârstnicilor, cu toate facilitățile necesare unui trai comod, realizat la cele mai înalte standarde. Vorbim de îngrijire nonstop, grație unei echipe bine pregătite de medici, asistente și infirmiere, de camere cu 2-3 paturi medicalizate, cu baie proprie, cu televizor, mobilier din Germania, lift. În curte am amenajat și o capelă foarte frumoasă. Avem bucătărie proprie, sală de mese, iar persoanele cazate aici vor beneficia de cinci mese pe zi. Avem inclusiv serviciu de ambulanță gratuit în interiorul orașului", spus omul din spatele acestui proiect grandios pentru Gds.ro.

"Misiunea noastră este să avem grijă de acești oameni pe care îi cazăm și să le asigurăm tot ce au nevoie pentru confortul fizic și moral. Suntem mândri de acest cămin nou înființat și credem că va fi o casă caldă și primitoare pentru cei care vor veni aici", a încheiat Mugurel Sufan.