S-A AFLAT SUMA CHELTUITĂ la funeraliile Reginei Ana. „ESTE UN COST NORMAL” Detalii despre ZVONUL MILIOANELOR DE EURO

S-A AFLAT SUMA CHELTUITĂ la funeraliile Reginei Ana. „ESTE UN COST NORMAL” Detalii despre ZVONUL MILIOANELOR DE EURO

În urma unor zvonuri apărute despre acest subiect, reprezentanții Casei Regale au lămurit cât au costat funeraliile Reginei Ana.

Conform libertatea.ro, s-a vehiculat ideea că funeraliile Reginei Ana au costat aproximativ 30 de milioane de euro, dar bilanţul real este altul, conform reprezentanților Casei Regale.

“Pentru partea de ceremonii din Elveția s-a cheltuit undeva la 15.000 de euro. Este un cost normal dacă ținem cont că sunt funerariile unei regine. Nu au fost cheltuieli extravagante. Plățile s-au făcut din contul Regelui Mihai I. Nu există propriu-zis un cont al Casei Regale, ci un cont al Regelui. Din acesta s-au făcut plățile”, a declarat avocatul Casei Regale, Ioan Luca Vlad.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru funeraliile din România, cheltuielile au fost mai mari, având în vedere că au fost închiriate limuzine și s-a plătit pentru transportul şi cazarea membrilor caselor monarhice prezenţi la ceremonii.

GALERIE FOTO CU SCENELE EMOTIONANTE DE LA FUNERALIILE REGINEI ANA

Regina Ana a fost condusa pe ultimul drumRegina Ana a fost condusa pe ultimul drumRegina Ana a fost condusa pe ultimul drumRegina Ana a fost condusa pe ultimul drumRegina Ana a fost condusa pe ultimul drum

Regina Ana a fost condusa pe ultimul drum