Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a aflat! De ce nu și-a condus fiul pe ultimul drum tatăl șefului Duduienilor
S-a aflat! De ce nu și-a condus fiul pe ultimul drum tatăl șefului Duduienilor

S-a aflat! De ce nu și-a condus fiul pe ultimul drum tatăl șefului Duduienilor

Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, era așteptat, duminică, să ia parte la funeraliile de ieri, însă nu a mai fost prezent. Deși solicitase o permisie din penitenciar el nu și-a condus fiul pe ultimul drum.

 

Încarcerat la Penitenciarul Rahova, Pian Senior nu ar avea o stare deloc bună în acest moment. Pe surse s-a spus că la auzul veștii că fiul său a murit, Duduianu a făcut infarct și doar intervenția promptă a medicilor l-a salvat. Bărbatul a fost internat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Zilele trecute, George Pian mărturisea că bunicul său nu se simte bine, dar că își va conduce fiul pe ultimul drum.

Familia Duduianu a mers la penitenciar cu toate actele necesare și a solicitat o permisie umanitară pentru Pian Senior. Totuși, cei de la ANP le-au respins solicitarea.

Mai mult decât atât, sursele citate susțin delegația condusă de Vasile Duduianu, zis Grațian, ar fi fost amenințată că, dacă nu părăsește urgent și în liniște curtea închisorii, vor fi chemate trupele de mascați, să-i pună pe fugă.

Dacă oficialii au invocat pandemia de COVID-19 pentru a nu oferi permisie pentru Duduianu, adevăratul motiv pentru care Pian senior nu a fost lăsat să plece ar fi un articol de lege care spune că, dacă persoana care solicită permisia este „un membru marcant al lumii intrelope și reprezintă pericol pentru siguranța penitenciarului”, rămâne la latitudinea conducerii dacă i se aprobă sau nu permisia umanitară, scrie Cancan.

Conform unor surse din penitenciar, Nicolae Duduianu stă, deocamdată, într-o cameră fără televizor. Bărbatul a suferit un șoc și refuză să accepte că fiul său a murit, fiind convins că nu ar fi putut păți una ca asta.

Familia Duduianu a declarat nu vrea răzbunare și cere autorităților române să facă dreptate. Frații lui Emi Pian susțin însă că cei din clanul Rinu, îi pândeau de mult timp și că au mai existat atacuri asupra lor.