O campanie de vaccinare în masă contra coronavirusului va avea loc în următoarele luni în capitala rusă, Moscova. Ea va începe între decembrie şi ianuarie, a anunţat luni primarul Moscovei, Serghei Sobianin. Luna viitoare, primele livrări ale primului vaccin rusesc, Sputnik V, ar urma să sosească. „Va fi victoria finală asupra pandemiei”, a declarat dl Sobianin.

Vaccinul a fost obiectul multor critici internaţionale deoarece aprobarea sa pentru producere a fost dată înaintea încheierii unor teste importante. Testele de faza III pe scară mare sunt în prezent în desfăşurare. Un al doilea vaccin dezvoltat în Rusia a fost înregistrat recent.

Rusia a atins 1,3 milioane de infectări înregistrate

În Rusia, numărul de noi infectări creşte foarte repede de câteva săptămâni. Potrivit statisticilor oficiale, luni au fost înregistrate 15.982 de cazuri – un record. Ţara numără de acum peste 1,3 milioane de infectări înregistrate. Cea mai mare parte a bolnavilor a fost semnalată la Moscova.

Potrivit cifrelor oficiale, peste 24.000 de persoane au murit deja de Covid-19 în toată ţara.

Pentru a evita o nouă creştere a infectărilor, liceenii din Moscova nu mai pot merge la şcoală de luni. Unii angajaţi trebuie de asemenea să lucreze de la distanţă. Totuşi, primarul Moscovei a arătat că instituirea unei interziceri a circulaţiei pe timp de noapte şi închiderea magazinelor nu sunt prevăzute deocamdată.

https://www.lesoir.be/332463/article/2020-10-19/coronavirus-la-russie-va-vacciner-massivement-dans-les-prochains-mois

Traducerea: Rador

 

Profeție teribilă a astrologului care a prezis pandemia! A spus când vom scăpa de COVID

O sărbătoare tocmai a fost interzisă! Tradiția românească de 2000 de ani