Evenimentul Zilei > Politica > Ruptură Orban-Rareș Bogdan. „Era un șarpe deja crescut. M-a dezamăgit”
Ruptură Orban-Rareș Bogdan. „Era un șarpe deja crescut. M-a dezamăgit”

Ruptură Orban-Rareș Bogdan. „Era un șarpe deja crescut. M-a dezamăgit”

Liderul PNL, Ludovic Orban, lansează un atac dur la adresa prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, arătând că acesta l-a dezamăgit de la venirea în partid. ”Este Rareș Bogdan șarpele pe care l-ați crescut în partid?”, a întrebat Denise Rifai. La această întrebare, Orban a răspuns:  ”Dar nu l-am crescut eu, că era crescut”.

Afirmații siropoase lansate de către Ludovic Orban la adresa lui Rareș Bogdan în emisiunea Denisei Rifai de la Kanal D. Ludovic Orban s-a arătat nemulțumit de ieșirile publice ale lui Rareș Bogdan prin care critică oamenii din propriul partid.

Atac puternic al lui Ludovic Orban la adresa lui Rareș Bogdan

Liderul PNL, Ludovic Orban, lansează un atac dur la adresa prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, arătând că acesta l-a dezamăgit de la venirea în partid.

Denise Rifai l-a întrebat pe Ludovic Orban: ”Este Rareș Bogdan șarpele pe care l-ați crescut în partid?”. La această întrebare, Orban a răspuns:  ”Dar nu l-am crescut eu, că era crescut”.

Ludovic Orban l-a criticat pe Rareș Bogdan pentru faptul că are poziții publice în care critică oameni din partid.

Atacurile publice lansate asupra unui coleg sunt incorecte din punct de vedere democratic, statutar, a spus Ludovic Orban

”Faptul că exprimă public astfel de puncte de vedere critice nu este corect din punct de vedere democratic, statutar și nu este normal să-ți ataci un coleg de partid care s-a purtat frumos cu tine și te-a susținut”, a spus Ludovic Orban, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la KanalD.

De asemenea, întrebat dacă s-a simțit jignit, Ludovic Orban a răspuns: ”Nedreptățit aș spune, chiar am fost foarte neplăcut surprins, nu mă așteptam, dar viața merge înainte”. El a mai spus că este ”opusul unui lider autoritar” și că toată lumea îl întreabă de ce este ”așa de diplomat, de iertător”.

Deși emisiunea a părut a fi moderată și susținută într-un mod destins și relaxat de către responsabil și de către invitat, declarațiile reflectă că tensiunile trenează între liderii PNL având posibile mize care se conturează în acest an pentru disputa supremației în PNL. Conflictul atenuat de declarații și intervenții ulterioare ale mai multor grupuri și lideri PNL a reliefat că nu totul este neted și roz în interiorul PNL.